Κατερίνα Φραγκάκη για τα 2.000 ευρώ : “Τα δικαστήρια μπορούν να επιδικάσουν μεγαλύτερες αποζημιώσεις”

25 Ιανουαρίου 2022

Το γεγονός οτι τα δικαστήρια θα επιδικάσουν μεγαλύτερες αποζημιώσεις των 2.000 ευρώ, αν αποδειχθούν προβλήματα υγείας απο τους οδηγούς και τους επιβάτες που ταλαιπωρήθηκαν εντός της Αττικής Οδού ανέφερε η δικηγόρος Κατερίνα Φραγκάκη στον Planetwebradio.gr και τον Αναστάση Ατζάμπο.

“Πολλοί απο τους οδηγούς, βρέθηκαν σε ακραίες συνθήκες αφού δεν είχαν ούτε καύσιμα, ούτε φαγητό, με προβλήματα υγείας, έγκυες γυναίκες που δεν ήξεραν πως να αντιμετωπίσουν το ψύχος και μένει να εξερευνηθούν οι αιτίες όλης αυτής της τεράστιας ταλαιπωρίας που μπορεί να επισύρουν τεράστιες αστικές και ποινικές ευθύνες” είπε η δικηγόρος κα. Φραγκάκη.

Τόνισε οτι όσοι κληθούν, θα πρέπει να ειναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί στο συμφωνητικό που θα υπογράψουν για την αποζημίωση των 2.000 ευρώ και πως αν αποδειχθούν προβλήματα υγείας, τα δικαστήρια μπορούν να επιδικάσουν πολύ μεγαλύτερες αποζημιώσεις.

“Θα πρότεινα στις περιπτώσεις πιστοποιημένης ασθενείας, να πάρουν βεβαίωση για την καταπόνηση που  υπέστη ο κάθε ασθενής ξεχωριστά και ας προσπαθήσουν να διεκδικήσουν έστω και εξωδικαστικά , την μεγαλύτερη δυνατή αποζημίωση.”

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη της κας Κατερίνας Φραγκάκη εδώ:


[There are no radio stations in the database]