Κακοκαιρία ΄΄ελπίς΄΄- πολλές οδικές αρτηρίες κλειστές και στα δυο ρεύματα

25 Ιανουαρίου 2022

Τεράστια είναι τα προβλήματα στο Αττική οδό από την κακοκαιρία Ελπίς , στην οποία συνεχίζεται ο απεγκλωβισμός οδηγών που έχουν μείνει στα αυτοκίνητά τους για σχεδόν 15 ώρες.

Ταυτόχρονα μεγάλα προβλήματα με διακοπές κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα αντιμετωπίζουν σε πολλές οδικές αρτηρίες καθώς πολλοί δρόμοι είναι γεμάτοι χιόνια και πάγο και η διέλευση οχημάτων κρίνεται αδύνατη. Στην Αττική Οδό, η διακοπή κυκλοφορίας παραμένει και στα δύο ρεύματα ενώ κλειστή είναι και η Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα, ενώ η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων κρίνεται απαραίτητη.

Επίσης προβλήματα αντιμετωπίζουν:

ΣΤΗ Λ. ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΤΟ ΝΕΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΕΩΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΑ.

ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΑΤΟΪΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΧΛΟΗΣ ΕΩΣ ΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΑ.

ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΑΤΟΪΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΆΓΙΟΣ ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΣ ΕΩΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΑ.

ΣTHN ΠEPIΦEPEIAKH AIΓAΛEΩ KAI ΣTA ΔYO PEYMATA KYKΛOΦOPIAΣ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ Ν.Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΑ

ΔΙAKOΠH KYKΛOΦOPIAΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ Ν.Ε.Ο ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ, ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ Χ/Θ 58,520 (ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ) ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ Α/Κ ΤΗΣ Λ. ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙAKOΠH KYKΛOΦOPIAΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ Ν.Ε.Ο ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ, ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΛΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ Λ. ΑΘΗΝΩΝ

ΣTHN ATTIKH OΔO KAI ΣTA ΔYO PEYMATA KYKΛOΦOPIAΣ AΠO ΠAIANIA EΩΣ METAMOPΦΩΣH, KAΘΩΣ KAI ΣTIΣ EΞOΔOYΣ AYTHΣ. ENEPΓOYNTAI ANTIΔPOMHΣEIΣ ΣTIΣ EΞOΔOYΣ ΓIA THN AΠOΣYMΦΩPHΣH

ΔIAKOΠH THΣ KYKΛOΦOPIAΣ TΩN OXHMATΩN ΣTHN Λ. ΠAN. KANEΛΛOΠOYΛOY AΠO TH ΣYMBOΛH THΣ ME THN Λ. MEΣOΓEIΩN KAI ΣTA ΔYO PEYMATA.

ΔIAKOΠH THΣ KYKΛOΦOPIAΣ TΩN OXHMATΩN ΣTH Λ. EΛ. BENIZEΛOY (HΛIOYΠOΛH) KAI ΣTA ΔYO PEYMATA AΠO THN ΠΛATEIA 28HΣ OKTΩBPIOY ΠPOΣ THN ΠEP. KAPEA.

ΛOΓΩ XIONOΠTΩΣHΣ ΔIAKOΠH THΣ KYKΛOΦOPIAΣ TΩN OXHMATΩN 1) ΣTHN ΛEΩΦOPO ΠAPNHΘOΣ AΠO TO YΨOΣ TOY TEΛEΦEPIK KAI ΣTA ΔYO PEYMATA

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Με προβλήματα αναμένεται να λειτουργήσουν κατά τις πρώτες πρωινές ώρες τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

  • Στη γραμμή 1 του Μετρό (πρώην ΗΣΑΠ) από την έναρξη της κυκλοφορίας, τα δρομολόγια θα γίνονται στο τμήμα Πειραιάς – Αττική και αντίστροφα.
  • Στις γραμμές 2&3 του Μετρό οι συρμοί θα κυκλοφορούν κανονικά από την έναρξη της λειτουργίας ενώ δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Μετρό από και προς το Αεροδρόμιο.
  • Οι συρμοί του Τραμ θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια τους και στις 2 γραμμές στις 8 το πρωί.

Τι συμβαίνει με λεωφορεία και τρόλεϊ

Στο οδικό δίκτυο της Αθήνας η κακοκαιρία έχει καταστήσει αδύνατη την εκτέλεση των πρωινών δρομολογίων με λεωφορεία και τρόλεϊ. Εποπτικά συνεργεία της ΟΣΥ σε συνεργασία με την Τροχαία Αττικής διενεργούν αυτοψίες από τις πρώτες πρωινές ώρες, προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάσταση για τη σταδιακή αποκατάσταση της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού από τα οδικά μέσα.

Προτεραιότητα, εφόσον αυτό καταστεί εφικτό, θα δοθεί στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά με στόχο να καλυφθούν οι κεντρικοί οδικοί άξονες.


[There are no radio stations in the database]