Angelina Jolie: Οι συμμετοχές της κόρης της στις ταινίες που δεν πήρε κανείς χαμπάρι

14 Ιανουαρίου 2022

Η 17χρονη έχει κάνει ένα σύντομο πέρασμα από τον χώρο της υποκριτικής έχοντας την απόλυτη στήριξη από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Μπορεί η Angelina Jolie και ο Brad Pitt να αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο τους συνδέουν τα παιδιά τους, τα οποία μεγαλώνουν πολύ γρήγορα. Η μεγαλύτερη κόρη του πρώην ζευγαριού, Zahara Jolie-Pitt, κάνει δειλά βήματα για να μπει στο χώρο της showbiz ενώ ο Τύπος την χαρακτηρίζει μια μικρή fashionista.

Κάθε εμφάνιση της 17χρονης Zahara στο κόκκινο χαλί, στο πλευρό της μητέρας και των αδελφών της καταφέρνει να μαγνητίσει τα φωτογραφικά φλας. Η Zahara είναι ένα από τα τρία υιοθετημένα παιδιά της Angelina και του Brad, τα οποία η Angelina υιοθέτησε από την Αιθιοπία το 2005. Η ηθοποιός είναι γνωστή για την ανθρωπιστική της δράση και για την επιλογή της να υιοθετήσει παιδιά από διαφορετικές χώρες.

«Όταν μεγάλωνα, ήθελα να υιοθετήσω, γιατί ήξερα ότι υπήρχαν παιδιά που δεν είχαν γονείς», δήλωσε η ηθοποιός στο Vanity Fair. «Δεν είναι ανθρωπιστικό πράγμα, γιατί δεν το βλέπω ως θυσία», συμπλήρωσε.

Η Angelina έχει δηλώσει ότι έμαθε τόσα πολλά από την κόρη της. «Είναι η οικογένειά μου, αλλά είναι μια εκπληκτική Αφρικανή και η σύνδεσή της με τη χώρα της, την ήπειρό της, είναι δική της και είναι κάτι στο οποίο νιώθω δέος». Μαμά και κόρη είναι πολύ δεμένες γι’ αυτό και δεν μας κάνει έκπληξη η απόφαση της Zahara να ακολουθήσει τα χνάρια της Angelina στην υποκριτική.

Πηγή : apimages.com


[There are no radio stations in the database]