Survivor: Ο Τριαντάφυλλος στηρίζει δημόσια τον Κατσαούνη!

13 Ιανουαρίου 2022

Οι Μαχητές φαίνεται πως διανύουν… δύσκολες ώρες μετά και την απόφαση του Γιώργου Κατσαούνη να αποστασιοποιηθεί από την ομάδα του υποστηρίζοντας μάλιστα πως οι συμπαίκτες του έστησαν πρόσφατο αγώνα ασυλίας και επίτηδες έχασαν από τους Διάσημους προκειμένου να φύγει η συμπαίκτρια τους Παρασκευή Σταματοπούλου.

Κάτι που φυσικά έκανε όλα τα μέλη της ομάδας να γίνουν έξαλλα μαζί του που δεν πίστευαν στα αφτιά τους για αυτά που ισχυριζόταν δημόσια ο Γιώργος.

Παρά το ότι ο αγρότης από τη Λάρισα συνάντησε τη σθεναρή αντίδραση των συμπαικτών του, αποκτήσει έναν επώνυμο φαν και μάλιστα πρώην παίκτη του Survivor, τον γνωστό σε όλους μας Τριαντάφυλλο ,ο οποίος τοποθετήθηκε με ανάρτηση του στα social media για τη συμπεριφορά του Κατσαούνη γράφοντας :

«Τι σας θυμίζει όλο αυτό ::: όλοι εναντίον σε ένα παίχτη;;; Ο Γιωρίκας μίλησε πολύ καλά και μπράβο του. Τώρα εκεί τι θέλουν όλοι οι παίχτες που είναι εναντίον του Τσάκα Τσούκα να δώσω εντολή σε όλο το club και να τον βγάλουμε νικητή;;; Άντε πάμε έτσι γιατί περίεργα την είδα ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ». Ο Νίκος Μπάρτζης με διάθεση τρολαρίσματος σχολίασες γράφοντας Στο συγκεκριμένο σχόλιο σχολίασε από κάτω και ο Νίκος Μπάρτζης και μάλιστα με… διάθεση τρολαρίσματος καθώς έγραψε:

«Πρόεδρε το έχεις καταλάβει φαντάζομαι ότι είναι το άλλο σου μισό… Νταφυ τσάκα Τσούκας το ίδιο πράγμα…φαντάσου και αυτός κερδίζει μόνο όταν θέλει και όποιον θέλει…η μόνη διαφορά σας είναι ότι αυτός δεν θέλει μεγαλογιατρούς ΥΓ :το ξέρεις ότι το λέω με αγάπη πάντα».


[There are no radio stations in the database]