Έρχεται η Πανσέληνος του Λύκου: ποια ζώδια επηρεάζει

13 Ιανουαρίου 2022

Η πανσέληνος του Λύκου έρχεται στις 18 Ιανουαρίου και είναι η πρώτη πανσέληνος του χρόνου, η οποία σύμφωνα με τους Αυτόχθονες Αμερικανούς, ονομάζεται “το φεγγάρι του λύκου”, από τους λύκους που αλυχτούν. Κάποιοι θεωρούν ότι αυτή η ονομασία έχει αγγλοσαξονική προέλευση.

Σε κάποιους πολιτισμούς ονομάζεται Παλαιά Πανσέληνος, Παγωμένη Πανσέληνος, Χιονισμένη Πανσέληνος ή και “Moon after Yule”. Η επιστημονική κοινότητα δεν έχει κάποια ένδειξη για το αν οι φάσεις της σελήνης διαδραματίζουν κάποιον ρόλο στο ουρλιαχτό των λύκων.

Η πανσέληνος του Λύκου θα Επηρεάσει Καρκίνους, Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς γεννημένους το 3ο δεκαήμερο:

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον Κριό επηρεάζει έντονα τα συναισθηματικά, αυξάνοντας κατά πολύ τις απαιτήσεις και στα επαγγελματικά, κυρίως σε όσους γεννήθηκαν στο 3ο δεκαήμερο του Απριλίου Οι δυσκολίες δεν θα λείπουν, ούτε όμως και το πείσμα να τα καταφέρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συναισθηματικά φορτισμένη Πανσέληνο στις 18/1 μπορεί να δημιουργήσει πίεση και εξελίξεις σε σχέσεις όπου έχει χαθεί το πάθος και ο ενθουσιασμός. Οι δεσμευμένοι πρέπει να δείξουν υπομονή, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να δουν έναν ενδιαφέρον πρόσωπο να μπαίνει στην ζωή τους και να την ταράζει.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος αυτή θα σας προκαλέσει εντάσεις και εκνευρισμό, επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν ενώ από τις 24/1 που θα περάσει και ο Άρης στον Αιγόκερω, είναι πιθανό να ασχοληθείτε με θέματα ακίνητης περιουσίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά φορτισμένη η πανσέληνος του Ιανουαρίου για σας. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο. Στην συνέχεια του μήνα οικονομικά ζητήματα βγαίνουν στην επιφάνεια. Παρά τις εντάσεις θα αισθάνεστε δύναμη και φιλοδοξία.


[There are no radio stations in the database]