Η Μπάγια Αντωνοπούλου «καρφώνει» τον Γιώργο Παπαδάκη: «Δεν θα ήθελα να ξαναδουλέψω μαζί του» (vid)

31 Δεκεμβρίου 2021

Η Μπάγια Αντωνοπούλου ξεκαθάρισε πως δεν θα ήθελε να ξανασυνεργαστεί με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Για αρκετά χρόνια η Μπάγια Αντωνοπούλου ήταν μέλος του «Καλημέρα Ελλάδα» στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, όμως ούτε που σκέφτεται να επιστρέψει εκεί.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Happy Day του Alpha, η δημοσιογράφος του Mega πλέον, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο επάγγελμα αυτό, λέγοντας…

«Δεν σου ανοίγουν τις πόρτες, ούτε σου στρώνουν τον δρόμο με ροδοπέταλα για να γίνεις δημοσιογράφος. Έχεις να δουλέψεις πάρα πολύ. Να αποδεικνύεις κάθε μέρα οτι αξίζει να είσαι σε αυτή την δουλειά. Υπάρχει και το bullying το οποίο έχει βιώσει με πολύ κακή συμπεριφορά που για πολύ καιρό ανεχόμουν. Εγώ, επειδή έχω πολύ πείσμα έχω καταφέρει να επιβιώσω, χάνοντας κάποια πράγματα από τις επιλογές μου. Όταν είσαι έτοιμος με τον εαυτό σου να αντιδράσεις σε μία κατάσταση, το κάνεις», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Εγώ όταν πήρα την απόφαση να παραιτηθώ, πίστευα οτι δεν ξαναβρω δουλειά. Ας μην έβρισκα», με την μητέρα της να λέει: «Όταν μου είπε “παραιτήθηκα”, είπα ζήτω…».


[There are no radio stations in the database]