Λίμνη Βουλιαγμένης: Σήμερα ξεκίνησε το παγκόσμιο event καταδύσεων με αθλητές από όλον τον κόσμο

24 Μαΐου 2024

Από σήμερα 24 Μαΐου, η Λίμνη Βουλιαγμένης ανοίγει τις πόρτες της στο πιο εντυπωσιακό παγκόσμιο event καταδύσεων, με αθλητές από όλον τον κόσμο το οποίο θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 26 Μαΐου.

Κάθε μέρα οι πόρτες της Λίμνης θα είναι ανοιχτές για το κοινό από τις 08.30 και θα κλείνουν στις 23.00.

Σε διάστημα 3 ημερών, κάποιοι από τους καλύτερους  cliff divers στον κόσμο αναμένεται να κάνουν απίστευτες φιγούρες στον αέρα, που θα κόψουν την ανάσα όλων.

Έμπειροι καταδύτες που εξειδικεύονται στο cliff diving θα ανέβουν στις ειδικές πλατφόρμες που έχουν στηθεί πάνω από τη λίμνη – στα 27 μ. για τους άνδρες και στα 21 μ. για τις γυναίκες – και θα επιδοθούν σε εντυπωσιακές φιγούρες στον αέρα προτού καταλήξουν στο νερό.

«Πρόκειται να δείτε καταδύσεις που δεν πρόκειται να τις ξαναδείτε πουθενά στον κόσμο», λέει ο  ο Γιώργος Νταβουτιάν, αθλητής BMX.

«Είχαμε την τιμή ύστερα από 13 χρόνια να ξαναέρθει στην Ελλάδα. Είναι ένα παγκόσμιο event με 12 άνδρες και 12 γυναίκες cliff divers. Οι θεατές μπορούν να κολυμπήσουν στην λίμνη και να κάνουν sup», είπε ο Γιώργος Νταβουτιάν, αθλητής BMX.

Το τριήμερο συμπεριλαμβάνει πολλές δραστηριότητες, όπως Platforms Walks για τους τολμηρούς που αντέχουν να περπατήσουν στην πλατφόρμα που βρίσκεται 27μ πάνω από τη Λίμνη Βουλιαγμένη, αλλά και fun SUP Challenges για εκείνους που θέλουν να τεστάρουν την ισορροπία τους πάνω σε σανίδα.

Ο μεγάλος τελικός της Αθήνας θα μεταδοθεί live στο Red Bull TV και στον ΑΝΤ1+, ενώ θα μπορείς να το παρακολουθήσεις και στον ΑΝΤ1 στις 00.00.

Παρακολούθηση ζωντανά σε 42 ώρες στις 26 Μάϊου στο YOUTUBE

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]