Εγκλωβισμένοι οδηγοί με 15 αυτοκίνητα στην Πάρνηθα – Προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό τους(βίντεο)

31 Ιανουαρίου 2024

Εγκλωβισμένοι οδηγοί με 15 αυτοκίνητα στην Πάρνηθα και στην Μονή Κλειστών, σε εξέλιξη η προσπάθεια απεγκλωβισμού, οι νεαροί παράκουσαν τις οδηγίες των αρχών για την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια επεγκλωβισμού τουλάχιστον δύο αυτοκινήτων που εγκλωβίστηκαν από την επέλαση της “Avgis”.

Σύμφωνα με το OPEN, ο αριθμός των εγκλωβισμένων είναι άγνωστος, ενώ από τα ξημερώματα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση των Αρχών για να απεγκλωβιστούν.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΙ στην Πάρνηθα στο ύψος του τελεφερίκ, είχαν εγκλωβιστεί τουλάχιστον 15 αυτοκίνητα ύστερα όμως από την επέμβαση της Πυροσβεστικής οι περισσότεροι απεγκλωβίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα οχήματα δεν έφεραν μαζί τους  αντιλολισθητικές αλυσίδες.

Οι οδηγοί παρέμειναν σε ένα σημείο μέσα στα αυτοκίνητά τους, καθώς ο δρόμος είναι κλειστός λόγω της κακοκαιρίας.

Δεν έχει γνωστό το πώς κατάφεραν να φτάσουν εκεί, καθώς υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας αλλά πληροφορίες του ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι πήγαν από χωματόδρομους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρέες νεαρών με 15 αυτοκίνητα, δεν άκουσαν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας περί αποφυγής άσκοπων μετακινήσεων, και αποφάσισαν να πάνε να παίξουν με τα χιόνια.

Τα αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν στο σημείο μεταξύ του τελεφερίκ και του καζίνο. Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής βρίσκεται σε εξέλιξη, άνδρες της οποίας απεγκλώβισαν τα περισσότερα άτομα. Μόνο δύο αυτοκίνητα παραμένουν εγκλωβισμένα. Άπαντες είναι καλά στην υγεία τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]