Ράκος ο Οδυσσέας Σταμούλης στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου (βίντεο)

14 Νοεμβρίου 2023

Ράκος ο Οδυσσέας Σταμούλης στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου. Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών βρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης «Ένας βλάκας και μισός» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Οδυσσέας Σταμούλης.

 αγαπημένος ηθοποιός μιλώντας στις ψυχαγωγικές εκπομπές ήταν συντετριμμένος στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον θάνατο του γιου του και της Κάτιας Νικολαΐδου.

Όσα είπε ο Οδυσσέας Σταμούλης στις δηλώσεις του

«Ο καθένας πριν την παράσταση κάνει κάτι. Δε ξέρω τι να σας πω. Όχι, δε κάνω κάτι ιδιαίτερο. Τα όνειρα από την πραγματοποίησή τους απέχουν πάρα πολύ. Η τηλεόραση έχει τελειώσει για μένα» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Θυμίζουμε ότι ο ηθοποιός, ήταν παντρεμένος με την Κάτια, ενώ χτες έκανε μια ανάρτηση – ξέσπασμα για τα όσα γράφονται για τον τρόπο που έληξε η κοινή τους ζωή. είπε ο ηθοποιός,  δεν είχαν καμία επαφή τα τελευταία 20 χρόνια αλλά ελπίζει ότι κάποια στιγμή θα ξανασυναντηθούν

Πιο συγκεκριμένα, ο Οδυσσέας Σταμούλης είπε για την Κάτια Νικολαΐδου: «Βέβαια και ήμουν κομμάτι της ζωής της. Δεν έχω καμία επαφή εδώ και 20 χρόνια. Αυτό που έχω να πω είναι ότι όσοι αγαπηθήκαμε έστω και για μία φορά, έστω και για μία στιγμή, κάποτε θα συναντηθούμε.

Την καλημέρα μου και τα συλλυπητήριά μου στους ανθρώπους της. Είναι τρομερό. Συλλυπητήρια εύχομαι».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]