Αντώνης Ρέμος – Ελένη Φουρέιρα κάνουν πρεμιέρα στο Νοx (βίντεο)

3 Νοεμβρίου 2023

Αντώνης Ρέμος – Ελένη Φουρέιρα κάνουν πρεμιέρα στο Νοx, οι δύο κριτές του «Fame Story» φιλοδοξούν να βάλουν φωτιά στα βράδια μας με την συνεργασία τους

Ένα ένα τα νυχτερινά σχήματα κάνουν πρεμιέρα στις μεγάλες πίστες και τις μουσικές σκηνές της Αθήνας, βάζοντάς μας σε mood γιορτών. Ετοιμαστείτε λοιπόν για μπαράζ από κοσμικές πρεμιέρες παρουσία όλων των γνωστών τηλεοπτικών προσώπων.

Ανάμεσα στα openings που αναμένονται με αγωνία είναι και εκείνο του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα. Οι δύο τραγουδιστές που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Nox από το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και -να είστε σίγουροι- τα πρώτα βράδια τουλάχιστον θα είναι sold-out.

Θα είναι η πρώτη εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο της Ελένης Φουρέιρα μετά από την γέννηση του γιου της και η πρώτη κοινή εμφάνισή της με τον Αντώνη Ρέμο μετά από την συνεργασία τους στην κριτική επιτροπή του «Fame Story».

Το promo video για τις παραστάσεις του δίδυμου στο Nox γυρίστηκε πριν από λίγες ημέρες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας με έμπνευση είναι από την μεγάλη οθόνη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]