Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μιλάει για τη σχέση του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα (video)

24 Οκτωβρίου 2023

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μιλάει για τη σχέση του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, δηλώνει τρελά ερωτευμένος «Είχα μέσα μου ένα κενό και μου το γέμισε, την περίμενα μια ζωή»

Όλη η Ελλάδα μιλάει για τη σχέση του 83χρονου Κωνσταντίνου Πλεύρη, νομικού, συγγραφέα και πολιτικού. Βρίσκεται σε μία ευτυχή φάση της προσωπικής του ζωής, καθώς τελευταία έχει σχέση με την 49χρονη τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

“Γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων. Είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα, όχι μόνο σε εμφάνιση, αλλά και σε πνευματικό περιεχόμενο και σε μόρφωση. Εάν εγώ παντρευόμουν, θα παντρευόμουν μία σαν κι αυτήν”, είχε δηλώσει πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Αρχικά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης εξομολογήθηκε: «Υπήρχε ένα απέραντο κενό μέσα μου, που η σύντροφός μου το γέμισε. Είμαι πολύ τυχερός που την έχω γνωρίσει. Γνωριστήκαμε σε μία εκδήλωση. Μόλις την είδα για πρώτη φορά, είπα σε έναν φίλο μου ότι αυτή η γυναίκα αξίζει να της δώσει ένας άνδρας τα πάντα. Αρχικά, μου άρεσε η εμφάνισή της και εν συνεχεία διαπίστωσα ότι έχει ένα ουσιαστικό περιεχόμενο με μία ανεπανάληπτη γλυκύτητα και μία κλασική παιδεία».

Το πρώτο πράγμα που είδα ήταν ότι είναι πάρα πολύ όμορφη , αλλά δεν είναι μόνο όμορφη είναι και μορφωμένη, έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων και είναι και ένας πολύ καλός και ελκυστικός χαρακτήρας.

«Τα σχόλια δεν με αγγίζουν, αλλά η διαφορά της ηλικίας είναι γεγονός. Έχουμε βάλει σκοπό να ζήσουμε μαζί. Εγώ λόγω ιδεολογίας είχα μέσα σου ένα έλασμα ατσάλινο. Αυτό το έλασμα το έβγαλε η Γεωργία και μου έβαλε χορδές. Την περίμενα μια ζωή».

Όπως αποκάλυψε ο 83χρονος, ο γιος του, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης έχει γνωρίσει τη Τζόρτζια Σιακαβάρη. «Ο γιος μου μού λέει να κάνω ό,τι μου αρέσει και δεν ρωτάω κανέναν. Έτυχε να βρεθούμε» σημείωσε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Πηγή: youtube

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]