Κέβιν Κόστνερ: Ανεπαρκή η διατροφή 129.000$ για την γυναίκα του

26 Αυγούστου 2023

Η πρώην γυναίκα του Κέβιν Κόστνερ, χαρακτηρίζει «ανεπαρκή» τη διατροφή των 129.000 $ για τα παιδιά του

Αυτό το διαζύγιο μπορεί να κοστίσει στον Κέβιν περισσότερο από όσο νομίζει.

Κέβιν Κόστνερ: Τα δύο διαζύγια, τα επτά παιδιά και οι άπειρες γυναίκες στη  ζωή του | Μάντολες Blog

Η εν διαστάσει σύζυγος του Kevin Costner, Christine Baumgartner, φέρεται να θέλει το αστέρι του «Yellowstone» να σκάψει βαθύτερα στο πορτοφόλι του όσον αφορά τη μηνιαία διατροφή προφανώς υποστηρίζοντας ότι τα 129.000 δολάρια το μήνα δεν είναι αρκετά για να διατηρήσουν τον πλούσιο τρόπο ζωής των παιδιών τους.

Η Baumgartner, 49 ετών, φέρεται να ζητά από το δικαστήριο να υποχρεώσει τον Costner, 68, να της πληρώνει περίπου 175.057 $ το μήνα, ώστε τα τρία παιδιά τους να έχουν τον ίδιο τρόπο ζωής με κάθε γονέα.

Η Baumgartner φέρεται να ισχυρίζεται ότι τα παιδιά ζουν με τον μπαμπά τους σε μια παραλία αξίας μεταξύ 65 και 95 εκατομμυρίων δολαρίων και παίρνουν ιδιωτικά αεροπλάνα ενώ κάνουν φανταχτερές διακοπές μαζί του .

Η σχεδιάστρια τσαντών ισχυρίζεται ότι ο Kevin Costner θα πρέπει να πληρώσει περισσότερα για τη διατροφή των παιδιών «ώστε τα παιδιά να μπορούν να πάνε ανάλογες διακοπές όταν είναι μαζί της . 

Η πρώην γυναίκα του πρόσθεσε ότι αυτό είναι απλώς το πρότυπο που απαιτείται από τον οικογενειακό κώδικα της Καλιφόρνια και ότι τα μόλις 175.000 δολάρια «δεν θα είναι αρκετά για να αντιγράψουν τον τρόπο ζωής της Kevin, αλλά θα είναι αρκετά για να της επιτρέψουν να προσφέρει έναν τρόπο ζωής στα παιδιά που είναι σχετικά συγκρίσιμος».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]