“Σήμερα καίγεται η Ελλάδα και ο δημοσιογράφος αναρωτιέται αν είμαι γκέι;”

23 Αυγούστου 2023

“Δηλαδή σήμερα καίγεται η Ελλάδα και ο δημοσιογράφος αυτός αναρωτιέται αν είμαι γκέι;”

Ο Ανδρέας Γεωργίου ξέσπασε για δημοσίευμα περιοδικού που αναφέρεται στην προσωπική ζωή του.

Ο Ανδρέας Γεωργίου βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Τήνο λίγο πριν ριχτεί ξανά στη δουλειά, ο οποίος φέτος σκηνοθετεί δύο σειρές. Τον τρίτο κύκλο της «Γης της ελιάς» και το «Famagusta», μια μίνι σειρά που εξιστορεί την δραματική περιπέτεια ενός νεαρού ζευγαριού που η ζωή του ανατρέπεται ολοσχερώς από την πρώτη τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Ανδρέας Γεωργίου: "Σήμερα καίγεται η Ελλάδα και ο δημοσιογράφος αυτός... |  celebrities Ειδήσεις | Yupiii.gr

Και ενώ ο σκηνοθέτης, παραγωγός και ηθοποιός απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του με καλή παρέα, στην οποία προστέθηκαν όπως είδαμε στα social η Μελίνα Νικολαΐδου και η Έλλη Κοκκίνου, ένα δημοσίευμα τον έκανε να βγει από τα ρούχα του.

«Μυστήριο με την προσωπική ζωή του Ανδρέα Γεωργίου» διαβάζουμε στο σχετικό δημοσίευμα ενώ, σε ανάρτησή του, ο δημοσιογράφος αναρωτιέται: «Γιατί δεν βρίσκει γυναίκα ο Γεωργίου; Μήπως επειδή είναι γκέι; Εσείς τι λέτε;».

Σοκαρισμένος ο Ανδρέας Γεωργίου σχολίασε το σχετικό δημοσίευμα και την ανάρτηση του δημοσιογράφου σε story στον δικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Και με κάνει και ταγκ! Δηλαδή σήμερα καίγεται η Ελλάδα και ο δημοσιογράφος αυτός αναρωτιέται αν είμαι γκέι» ήταν το σχόλιό του.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΣΤ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]