O Al Pacino σε ρομαντικό ραντεβού με την 29χρονη σύντροφό του

3 Αυγούστου 2023

O 83χρονος Al Pacino σε ρομαντικό ραντεβού με την 29χρονη σύντροφό του λίγο μετά τη γέννηση του γιου τους

Ο Πατσίνο ζήτησε τεστ πατρότητας από την 29χρονη σύντροφό του

Λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου του Roman, ο κορυφαίος ηθοποιός Al Pacino εθεάθη να περνά στιγμές χαλάρωσης με τη σύντροφό του Noor Alfallah. Το ζευγάρι, που είναι μαζί από τον Απρίλιο του περασμένου έτους, απαθανατίστηκε να διασκεδάζει σε έξοδό του σε εστιατόριο στην Σάντα Μόνικα στη Καλιφόρνια.

Noor Alfallah: Η 29χρονη σύντροφος του Al Pacino έχει αδυναμία στους  ηλικιωμένους άνδρες - Τα ειδύλλια με τον Mick Jagger και τον Eli Roth -  InStyle

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τον 83χρονος σταρ- έγινε ευρέως γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες «Ο Νονός», «Ο Σημαδεμένος» και βραβευμένος με Όσκαρ για την ταινία «Άρωμα Γυναίκας»-  και την 29χρονη αγαπημένη του και μητέρα του νεογέννητου Roman καθώς αποχωρούσαν από το εστιατόριο και να κατευθύνονται στο αυτοκίνητό τους.

Ο Αλ Πατσίνο, είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών: το μεγαλύτερο η Julie Marie γεννήθηκε το 1989 και είναι ο καρπός του έρωτά του με τη δασκάλα υποκριτικής Jan Tarrant. Έχει αποκτήσει και τα δίδυμα, τον γιο του Son Anton και τη κόρη του Olivia Rose, με την ηθοποιό Beverly D’ Angelo.

Να θυμίσουμε ότι ο Al Pacino έγινε μπαμπάς για τέταρτη φορά αφού η 29χρονη σύντροφός του, Noor Alfallah έφερε στον κόσμο το παιδί τους, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Δεν έχει ανέβει ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]