Κωνσταντίνος Αργυρός: Πατέρας για πρώτη φορά – Όλη η αλήθεια για το δημοσίευμα

23 Ιουλίου 2023

Ένα δημοσίευμα που υποστηρίζει πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός γίνεται για πρώτη φορά πατέρας κυκλοφορεί από το πρωί της Κυριακής 23 Ιουλίου στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, που προέρχεται από περιοδικό, ο δημοφιλής τραγουδιστής περιμένει το πρώτο του παιδί από τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα και, μάλιστα, είναι αγόρι.

Οι φήμες περί εγκυμοσύνης

Σύμφωνα με το «Yes Magazine», η Αλεξάνδρα είναι έγκυος από τον πασίγνωστο καλλιτέχνη και για αυτό το λόγο όλες οι εξελίξεις είναι αρκετά ταχείς ως προς τη δημοσιοποίηση του ειδυλλίου τους. Μένει, φυσικά, να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο ή αν απλώς πρόκειται για φημολογία.

Ο καλλιτέχνης και η 24χρονη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους φίλου Ανέστη Ευαγγελόπουλου, ενώ πριν λίγες ημέρες ταξίδεψαν όλοι μαζί για Τοσκάνη και Φλωρεντία.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός όλα αυτά τα χρόνια έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφεύγοντας δημόσιες εμφανίσεις με τις συντρόφους του, ενώ δεν συνηθίζει και τις βαρύγδουπες δηλώσεις.

«Δεν μένω μεγάλα διαστήματα μόνος μου, ποτέ δεν αποκαλύπτω τις σχέσεις μου και δεν το βγάζω προς τα έξω. Το γεγονός ότι δεν έχει τύχει να το μάθετε, δεν σημαίνει ότι είμαι μόνος. Φροντίζω να προστατεύω την εκάστοτε σύντροφό μου», είχε πει σε συνέντευξή του ο ίδιος.

Η διαφορά ηλικίας

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι κόρη κορυφαίου επιχειρηματία στον χώρο των αλλαντικών. Είναι 24 ετών και έχει ακόμη δύο αδέλφια, τον Παναγιώτη και τη μικρή Νταίζη. Μάλιστα, πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια και επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός από την άλλη, σε λίγο καιρό θα κλείσει τα 37 του χρόνια, κάτι που δεν φαίνεται να επηρεάζει σε τίποτα αυτό το ειδύλλιο.

Το TLIFE ήρθε σε επικοινωνία με το στενό περιβάλλον του Κωνσταντίνου Αργυρού, το οποίο διαψεύδει κατηγορηματικά όσα γράφονται. Εξάλλου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ουδέποτε έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με την προσωπική του ζωή κι έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους σε όλα όσα αφορούν την ιδιωτικότητά του.

Άλλωστε, ο ίδιος δεν έχει επιβεβαιώσει ότι είναι ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Νίκα, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή του, στη Φαίη Σκορδά, όταν ρωτήθηκε για τις φημολογούμενες σχέσεις του ανέφερε: «Απλά δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, δεν πιστεύω ότι αφορούν κανέναν. Όταν νιώσω άνετα θα μιλήσω, θέλω να είμαι αυθόρμητος. Όταν νιώσω αυθορμητισμό και ειλικρίνεια, θα το κάνω».

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο αγαπημένος καλλιτέχνης παραμένει προσηλωμένος στη μεγάλη φετινή του περιοδεία, «Elpida Tour», η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο και συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε όλη την Ελλάδα, με κάθε του εμφάνιση να γίνεται sold out και να χαρίζει συναρπαστικές μουσικές στιγμές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]