Το σημερινό Αστυνομικό Δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ Μαραγκουδάκη

30 Ιανουαρίου 2023

Η εβδομάδα ξεκίνησε και η δημοσιογράφος Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη βγήκε στον αέρα του planetwebradio.gr στην εκπομπή «Καλημέρα Αττική» με τον Αναστάση Ατζάμπο, και μετέφερε τις εξελίξεις του αστυνομικού δελτίου.

Η σημερινή ειδησεογραφία ξεκίνησε με ένα φαινόμενο που ολοένα και περισσότερο ταλανίζει την ελληνική κοινωνία, την ανήλικη παραβατικότητα. Η εγκληματικότητα των ανηλίκων βρίσκεται στο ζενίθ με τους 16χρονους να φέρουν μαχαίρια, μη διστάζοντας να τα χρησιμοποιήσουν.

Οι αστυνομικοί το απόγευμα της Παρασκευής πέρασαν χειροπέδες σε έναν ανήλικο, ο οποίος έμπαινε στους συρμούς του ΗΣΑΠ και υπό την απειλή μαχαιριού λήστευε ανυποψίαστους πολίτες, ενηλίκους αλλά και συνομηλίκους του. Ο δράστης οδηγήθηκε στο Τ.Α. Κηφισιάς, ωστόσο αναζητείται ο συνεργός του.

Η Ομάδα ΔΡΑΣΗ εντόπισε και συνέλαβε δυο ανήλικους δράστες, οι οποίοι έφεραν κουζινομάχαιρα, ενώ είναι παλιοί γνώριμοι των Αρχών και παλαιότερα μαχαιρώματα σε περιοχές της Αττικής.

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος μας μετέφερε στη Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο όπου ένας αστυνομικός πυροβόλησε έναν πολίτη, ο οποίος προηγουμένως τον μαχαίρωσε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και έπινε το ποτό του σε ένα μπαρ, βγήκε έξω να χωρίσει τους άνδρες που διαπληκτίζονταν έντονα με αποτέλεσμα να δεχτεί μαχαιριές στην παλάμη. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές ο άνδρας που δεχόταν επίθεση από τον 26χρονο και την παρέα του, ήταν ο πατέρας του αστυνομικού. Και οι δυο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο χωρίς βέβαια να διατρέχουν κίνδυνο.

Το δελτίο ολοκληρώθηκε με της μικρής έκτασης επεισοδίων που έλαβε χώρα στο Σύνταγμα μεταξύ ακροδεξιών και δυνάμεων των ΜΑΤ. Όπως αναφέρουν από την ΕΛΑΣ, μία ομάδα περίπου 50 ατόμων πραγματοποίησε συγκέντρωση στο μνημείο των Ιμίων στη Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της Ρηγίλλης.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που δέχθηκαν επίθεση από την ομάδα των ακροδεξιών με τους αστυνομικούς να απαντούν με χρήση χημικών. Οι ακροδεξιοί κινήθηκαν προς την πλατεία Συντάγματος όπου πέταξαν τρικάκια και διαλύθηκαν, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές.


[There are no radio stations in the database]