Που αποδίδει ευθύνες ο δήμαρχος Παιανίας, Ισ. Μάδης για τον μη αποχιονισμό περιοχών του δήμου του

27 Ιανουαρίου 2022

Τις δυσκολίες που συναντούν τα εκχιονιστικά μηχανήματα του Δήμου Παιανίας στην προσπάθειά τους να αποχιονίσουν τους δρόμους σε Γλυκά Νερά και Παιανία, επεσήμανε, μιλώντας στον planetwebradio.gr ο δήμαρχος Παιανίας, Ισίδωρος Μάδης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Ανατολικά” και στον Κώστα Τσαπάκη, ο κ. Μάδης είπε ότι οι δυσκολίες οφείλονται και στο άναρχο παρκάρισμα των οχημάτων. Αναφέρθηκε και στη χρήση μηχανημάτων μικρότερου μεγέθους τονίζοντας ότι ορισμένοι καταλογίζουν στον δήμο ότι δεν καθαρίζονται οι δρόμοι. “Πώς θα καθαρίσει ένας δρόμος όταν είναι γεμάτος με αυτοκίνητα;” αναρωτήθηκε ο δήμαρχος Παιανίας προσθέτοντας ότι στις συγκεκριμένες περιοχές υπάρχουν πάρα πολλά αυτοκίνητα και “οι χώροι που προβλέπονται για πάρκινγκ δεν είναι πάρκινγκ”.

Εστίασε το πρόβλημα του αποχιονισμού κυρίως στα Γλυκά Νερά ενώ είπε ότι οι κεντρικές αρτηρίες είναι σε καλή κατάσταση από τη Δευτέρα. “Ήταν τέτοιος ο όγκος της κακοκαιρίας και τόσο πολύ το χιόνι που και 100 μηχανήματα να είχα δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ” συμπλήρωσε. Συγκρίνοντας την κακοκαιρία της Δευτέρας με αυτή του 2004 η οποία με βάση τα μετεωρολογικά στοιχεία ήταν η μεγαλύτερη των πολλών τελευταίων ετών ο δήμαρχος Παιανίας δήλωσε: “Το 2004 υπήρξε και ένα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά των δημοτών. Σήμερα δεν βλέπω αντίστοιχο ενδιαφέρον”. Διευκρίνισε δε ότι το 2004 υπήρχε μόνο ένα μεγάλο μηχάνημα (JCB).

“Παρόλα αυτά, τα προβλήματα που προέκυψαν τότε ήταν πολύ λιγότερα από αυτά που προέκυψαν σήμερα” τόνισε για να συμπληρώσει “Είναι πολύ κακό να βγαίνεις και να βρίζεις τους χειριστές των μηχανημάτων επειδή το χιόνι κατά τον αποχιονισμό πάει στο πεζοδρόμιο ή στην πόρτα κάποιων πολιτών”. “Αν θέλεις κάποιος να κάνει αντιπολίτευση υπάρχει άλλο πεδίο δόξης λαμπρό. Όχι σε κρίσιμες καταστάσεις και από τον καναπέ. Απαγορεύεται από την κοινή λογική” συνέχισε.

Ο δήμαρχος Παιανίας όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε ότι μέχρι το Σάββατο θα έχει καθαριστεί το μεγαλύτερο τμήμα και των Γλυκών Νερών. Σε ό,τι αφορά τις ηλεκτροδοτήσεις ο κ. Μάδης εξεφρασε την απογοήτευσή του για τις επανασυνδέσεις σε πλήθος περιοχών του δήμου του όπως στο Προσήλιο, στην Αργιθέα (όπου επανασυνδέθηκε την Τετάρτη και ξανακόπηκε την Πέμπτη), σε τμήμα του Φούρεσι, στην Παλαιοπαναγιά, στον Άγιο Νικόλαο.

“Δεν έχουν εμφανιστεί συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ με αποτέλεσμα περίπου 700 νοικοκυριά να είναι στο σκοτάδι για τέταρτη ημέρα” είπε.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε στον planetwebradio.gr ο δήμαρχος Παιανίας, Ισίδωρος Μάδης:


[There are no radio stations in the database]