Βόλος: Μυστήριο με τον καμένο γυμνό άντρα που ζητούσε βοήθεια στην Εθνική οδό

27 Οκτωβρίου 2024

Βόλος: Μυστήριο με τον καμένο γυμνό άντρα που ζητούσε βοήθεια στην Εθνική οδό

Ο άνδρας σταμάτησε το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου, βγήκε έξω και τυλίχθηκε στις φλόγες, το όχημα δεν είχε σημάδια φωτιάς.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Βόλο, από το μυστήριο περιστατικό με τον καμένο γυμνό άντρα που ζητούσε βοήθεια που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, στον παράδρομο της εθνικής οδού Βόλου – Λάρισας.

Ο άνδρας ερχόταν από τη Λάρισα προς τον Βόλο έχοντας ήδη εγκαύματα σε όλο του το κορμί και οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα κορνάροντας και γυμνός, θέλοντας πιθανά να φτάσει γρήγορα στο Νοσοκομείο.

Όταν αισθάνθηκε ότι δεν αντέχει να οδηγεί, κατέβηκε από το όχημα και ζήτησε βοήθεια.

Ειδικότερα, ο άνδρας οδηγούσε ένα ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας BMW, προσπέρασε τα προπορευόμενα αυτοκίνητα με αυξημενη ταχύτητα, πάνω από το όριο κυκλοφορίας της οδού και σταμάτησε στην άκρη. Βγήκε από το αυτοκίνητο και τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ το όχημα δεν είχε σημάδια φωτιάς.

Βόλος: Παραδόθηκε στο Νοσοκομείο, ασθενοφόρο - δωρεά της ΕΒΟΛ - ertnews.gr

 Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Βόλου και το απόγευμα διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση στη Θεσσαλονίκη, φέροντας βαρύτατα εγκαύματα, ενώ η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη.

Την είδηση μετέδωσε το TheNewspaper.gr, ενώ μυστήριο αποτελούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε καμένος να οδηγεί στο εθνικό οδικό δίκτυο.

Αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος μίλησε για την τρομερή εμπειρία που βίωσε.

«Είδα ένα όχημα να έρχεται από πίσω μου. Μου έκλεισε τον δρόμο και σταμάτησε μπροστά από το αυτοκίνητό μου. Κατέβηκε ένας άνδρας γύρω στα 40, γυμνός. Φορούσε μόνο τα παπούτσια του. Φώναζε σε εμάς που σταματήσαμε για να βοηθήσουμε “βοήθεια, με έκαψαν, με έκαψαν, κάηκα», ενώ ζητούσε επίμονα να του δώσουμε νερό.

Δεν του δώσαμε επειδή δεν ξέραμε αν θα του κάνει κακό. Είχε τα χέρια του ανοιχτά γιατί πονούσε. Πονούσε πολύ. Είμαι σοκαρισμένη. Ένας κύριος που ακολουθούσε, μας είπε ότι τον είδε από τα ΣΕΑ Αερινού να κορνάρει και να τρέχει με υψηλή ταχύτητα. Πήρα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ για να έρθουν να τον σώσουν. Δεν έλεγε κάτι στους διασώστες. Μόνο ότι τον έκαψαν» ανέφερε η γυναίκα

Η Αστυνομία διερευνά το περιστατικό και κάτω από ποιες συνθήκες ο άντρας τυλίχθηκε στις φλόγες.

Στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκαν δύο βαλίτσες με ρούχα.

Πηγή: thenewspaper.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]