Γεωργιάδης για Novartis: Οι ηθικοί αυτουργοί είναι για φτύσιμο

25 Οκτωβρίου 2024

 Γεωργιάδης για Novartis: Οι ηθικοί αυτουργοί είναι για φτύσιμο

Αν αποδειχθεί ότι τους έβαλαν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, είναι για φτύσιμο. 

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε σε πρωινή παρέμβασή του στο Action 24, ο υπουργός Υγείας, την άρση προστασίας των μαρτύρων με τις κωδικές ονομασίες «Αικατερίνη Κελέση» και «Μάξιμος Σαράφης». «Να αποκαλύψουν ποιοι τους έβαλαν, διότι αποκλείεται μόνοι τους να σκέφθηκαν τέτοια τερατώδη ψεύδη»

Ο στόχος των ηθικών αυτουργών πίσω από τις κουκούλες για την Novartis ήταν η αλλοίωση του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Κλείνοντας, ο υπουργός Υγείας πρόσθεσε: «Η πολιτική ασκείται από ανθρώπους. Στο παιδί μου του έλεγαν ότι ο πατέρας σου είναι κλέφτης. Υποχρεώθηκα να κλείσω τις εκδόσεις Γεωργιάδη. Η Τουλουπάκη καλούσε έναν – έναν τους πελάτες μου για τα βιβλία που αγόραζαν από τις εκδόσεις Γεωργιάδη και θεωρούσε ύποπτο όποιον αγόραζε βιβλία αξίας άνω των χιλίων ευρώ.

 Οι άνθρωποι ήθελαν να μας κλείσουν στη φυλακή. Είναι λοιπόν δυνατό να ξεχάσουμε; Μιλάμε για πάρα πολύ δύσκολες στιγμές. Υπέβαλα την οικογένειά μου σε τεράστια ταλαιπωρία.

Τώρα επιτέλους θα ρωτήσουμε τους δυο μάρτυρες γιατί το έκαναν. Ήταν δίκαιη απόφαση της Οικονομικής Εισαγγελίας. Ήταν μια ανακούφιση μια μεγάλη έκπληξη για μένα η απόφαση, έκπληξη και μεγάλη χαρά. 

Εγώ θα θεωρήσω τέλος αν μάθω ποιοι τους βάλανε..

Μεγαλύτερη αγωνία έχω για τους ηθικούς αυτουργούς, όχι για τους φυσικούς αυτουργούς.

Έχω φοβερό μίσος για αυτούς που τους έβαλαν. Θέλω να καταλάβω ποιοί είναι αυτοί που τους βάλανε..

Οι ηθικοί αυτουργοί είναι για φτύσιμο. Αν αποδειχθεί ότι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι το κάνανε μόνο και μόνο για πολιτικούς σκοπούς , είναι για φτύσιμο, δεν μπορώ να βρω μια άλλη έκφραση ποιο ταιριαστή.

Και πρέπει να πούμε πως είναι άλλο να είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι και άλλο να θέλω να σε καταστρέψω και να σε κλείσω φυλακή.. άλλο να είμαστε εχθροί».

Παράληλα με ανάρτησή του στο X, ο Γεωργιάδης χαρακτηρίζει τους μάρτυρες «συκοφάντες», κάνοντας λόγο για «ημέρα δικαίωσης».

Η σημερινή απόφαση της Οικονομικής Εισαγγελίας να αφαιρέσει -επιτέλους- την προστασία από τους δύο συκοφάντες, που ψευδώς κατηγόρησαν και εμένα και άλλους 9 συναδέλφους μου για τη Novartis, είναι μία ημέρα δικαίωσης.

«Το μείζον εδώ είναι να αποκαλύψουν ποιοι τους έβαλαν, διότι αποκλείεται μόνοι τους να σκέφθηκαν τέτοια τερατώδη ψεύδη», γράφει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]