Γιώργος Λιβάνης: Υπάρχει ζήλεια γιατί υπάρχει “καψούρα κι έρωτας” (βίντεο)

25 Οκτωβρίου 2024

Γιώργος Λιβάνης: Υπάρχει ζήλεια γιατί υπάρχει καψούρα κι έρωτας

Εγώ έκανα το πρώτο βήμα στη σχέση. Ήμουν λίγο έντονος. Ήμασταν φίλοι χρόνια και την πίεζα λίγο στην αρχή.

Συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 και στον Τάσο Ριζόπουλο παραχώρησε ο Γιώργος Λιβάνης, ο οποίος τον περασμένο μήνα έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά. Mοιράστηκε στιγμές από την επαγγελματική του πορεία, αλλά και την οικογενειακή του ζωή, ενώ αποκάλυψε πότε επιστρέφει στο τραγούδι η Ανδρομάχη, μετά την γέννηση του γιου τους!

Γιώργος Λιβάνης: «Είμαι 100% χαζομπαμπάς, μόνο εγώ αλλάζω πάνες στον γιο  μου» - Hours.gr

Ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε για τη σχέση τους: «Υπάρχει ζήλεια γιατί υπάρχει καψούρα κι έpωτας. Όσο θα υπάρχει αυτό, θα περνάμε καλά. Βάζουμε τη λογική όμως να περνά από πάνω, γιατί αν αφήνεις συνέχεια το ένστικτο και την καρδιά, κάπου θα χαθεί. Οπότε με τη συζήτηση τα καταφέρνουμε. Εγώ έκανα το πρώτο βήμα στη σχέση. Ήμουν λίγο έντονος. Ήμασταν φίλοι χρόνια και την πίεζα λίγο στην αρχή».

«Δεν με παίρνει πια να φλερτάρω στη σκηνή, υπάρχουν οι… μυστικές υπηρεσίες», είπε γελώντας ο Λιβάνης 

Ανδρομάχη – Γιώργος Λιβάνης: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο  τους στο μαιευτήριο - Newsbomb

Ο Γιώργος Λιβάνης πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Είμαι 100% χαζομπαμπάς. Αλλάζω πάνες, αυτά τα κάνω μόνο εγώ. Όχι ότι δε θέλει η Ανδρομάχη να τα κάνει, απλά θέλω να τα κάνω εγώ. Όποτε λείπω πάνω από δύο μέρες, μου λείπει η μυρωδιά του. Δένεσαι συναισθηματικά. Έφτασα να μην πηγαίνω γυμναστήριο για να είμαι σπίτι κι έλεγα “όχι, μην παρατήσεις αυτό που κάνεις”. Δεν ήθελα να φύγω από το σπίτι».

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε επίσης ότι η Ανδρομάχη σκοπεύει να επιστρέψει στη σκηνή σύντομα, και σχεδιάζει να ξεκινήσει ξανά τις επαγγελματικές της εμφανίσεις από τον Ιανουάριο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]