Γιώργος Παπαδάκης: “Αν έχετε αδελφική σχέση με τον Κασιδιάρη, να την χαιρόσαστε”

23 Οκτωβρίου 2024

Γιώργος Παπαδάκης: “Αν έχετε αδελφική σχέση με τον Κασιδιάρη, να την χαιρόσαστε”

Στον φασισμό δεν απαντάω με τίποτα! Λένε ότι δεν πρέπει να λογοκρίνεται η τέχνη. Είναι τέχνη ο φασισμός, αδέλφια Δρούλια; 

Θύελλα σχολίων προκάλεσε η μαντινάδα του Κωνσταντίνου Δρούλια για τον Ηλία Κασιδιάρη, με τον Γιώργο Παπαδάκη να παίρνει θέση μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1. 

Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας χάρισε μια μαντινάδα  στον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος διασκέδασε στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζονται τα δύο αδέλφια, ενώ βρισκόταν σε άδεια από τις φυλακές, η οποία δημιούργησε θύελλα σχολίων καθώς αναφέρθηκε στον παρουσιαστή λέγοντας «Λάθος κεφάλι χτύπησες Ηλία αδελφάκι, έπρεπε να τις έριχνες στον γέρο Παπαδάκη».

Κωνσταντίνος Δρούλιας σε Ηλία Κασιδιάρη: Μαντινάδα σοκ! «Έπρεπε να τις  έριχνες στον γέρο- Παπαδάκη»

Ο Γιώργος Παπαδάκης, μέσα από την εκπομπή του έδωσε την δική του απάντηση στα αδέλφια Δρούλια. Συγκεκριμένα, ο επιτυχημένος παρουσιαστής είπε:

«Στον φασισμό δεν απαντάω με τίποτα! Λένε ότι δεν πρέπει να λογοκρίνεται η τέχνη. Είναι τέχνη ο φασισμός, αδέλφια Δρούλια; 

Εγώ κάποια άλλα πράγματα ξέρω για την ελευθερία στην τέχνη και διαφορετικά εισπράττω τα μηνύματα. Εσείς φαίνεται ότι στον αδελφό σας, γιατί αδελφό σας τον χαρακτηρίσατε, που έχει καταδικαστεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης… Τι να σας πω. 

Αν έχετε αδελφική σχέση, να την χαιρόσαστε! Στον φασισμό δεν απαντάω».

Κόλαφος ο Γιώργος Παπαδάκης για αδέλφια Δρούλια: «Αν έχετε αδελφική σχέση  με τον Κασιδιάρη, να την χαιρόσαστε» - Epiloges

Μάλιστα, ο έμπειρος παρουσιαστής στάθηκε στο γεγονός πως συμπεριλήφθηκε και απόσπασμα από παλαιότερη δική του εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαδάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αναφέρθηκε στο περιστατικό με την Λιάνα Κανέλλη εδώ και τη χυδαία επίθεση του Κασιδιάρη. Είναι μια ενέργεια την οποία δεν θέλω να την χαρακτηρίσω, είναι και ποινικά κολάσιμη, θα μπορούσα να πω ότι προτρέπει σε βία».

Ο Κ.Δρούλιας μίλησε τον  στον αέρα του Happy Day στον Alpha. Μάλιστα, ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε τόσο για όσα τραγούδησε πριν λίγα 24ωρα με το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής να είναι στο μαγαζί όσο και για την αναφορά στον Γιώργο Παπαδάκη.

Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Δρούλιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι μια μαντινάδα η οποία αναφέρεται όντως στον Ηλία Κασιδιάρη, που είχε έρθει στο μαγαζί ως πελάτης. Αναφέρθηκα σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί πριν από 13 χρόνια στο πλατό του κ. Παπαδάκη με την Λιάνα Κανέλλη. Με αφορμή αυτό το περιστατικό, τη στιγμή που τραγούδαγα στο μαγαζί, υπήρξε αυτός ο αυθορμητισμός. Ακαριαία μου ήρθε αυτή η σκηνή που είχε γίνει με τον Ηλία και την κα. Κανέλλη, εντάξει, δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω το όνομα της γιατί είναι γυναίκα και είναι κατακριτέο το συμβάν αυτό».

Κωνσταντίνος Δρούλιας: Η μαντινάδα σοκ που αφιέρωσε στον Ηλία Κασιδιάρη -  «Έπρεπε να τις έριχνες στον γέρο-Παπαδάκη» - Γόβα Στιλέτο

«Καλά, είτε είναι γυναίκα είτε είναι άντρας, είναι κατακριτέο το να υπάρχει βία και αναφέρθηκα σε μια μαντινάδα σε σχέση με αυτό που είχε γίνει. Ε, ότι έπρεπε να ρίχνατε ξύλο στον γέρο Παπαδάκη! Έχω να ζητήσω συγνώμη από τον κ. Παπαδάκη μόνο γι’ αυτό γιατί εκ παραδρομής και πάνω στον αυθορμητισμό της στιγμής τον είπα γέρο τον άνθρωπο. Αν θίχτηκε και οποιοσδήποτε θίχτηκε περί αυτού, ζητώ συγνώμη πάνω σε αυτό το κομμάτι».

«Έχουμε ελευθερία λόγου, εκτός κι αν έχουμε χούντα από τη δημοκρατία και δεν το έχω καταλάβει. Δεν σηκώνει λογοκρισία ούτε υπερασπιζόμαστε τη Χρυσή Αυγή ούτε είμαστε με τη Χρυσή Αυγή ούτε πολιτικά είμαστε με κανένα κόμμα. Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν είναι φίλος μου, δεν τον γνωρίζω καν. Έχει έρθει στο μαγαζί μια φορά, αυτή τη φορά και πρέπει να δώσω λόγο για τη μαντινάδα που είπα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Κωνσταντίνος Δρούλιας στον αέρα της πρωινής εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]