Βρέθηκε ζωντανή κατσαρίδα στο έντερο 23χρονου

18 Οκτωβρίου 2024

Βρέθηκε ζωντανή κατσαρίδα στο έντερο 23χρονου

Πήγε στο νοσοκομείο με έντονο πόνο στο στομάχι και δυσπεψία και οι γιατροί έμειναν κυριολεκτικά άναυδοι από την αιτία που προκάλεσε τα συμπτώματά του.

Άναυδοι έμειναν οι γιατροί όταν βρήκαν στο έντερο 23χρονου μια ολοζώντανη κατσαρίδα, «Ακόμη και εμείς εκπλαγήκαμε για το πώς η κατσαρίδα κατάφερε να παραμείνει ανέπαφη» φέρεται να είπαν.

Ο 23χρονος πήγε στο νοσοκομείο Fortis, Vasal Kunj  στο Νέο Δελχί της Ινδίας , και ανέφερε στους γιατρούς ότι υπέφερε από φρικτούς πόνους στην κοιλιά και είχε δυσπεψία, λέγοντας τους ότι πριν μερικές μέρες είχε φάει street food και πίστευε ότι αυτό πρέπει να το πείραξε.

Οι γιατροί, όμως, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν βρήκαν μια ζωντανή κατσαρίδα να παγώνει στο λεπτό έντερο του άνδρα. «Ακόμη και εμείς εκπλαγήκαμε για το πώς η κατσαρίδα κατάφερε να παραμείνει ανέπαφη» φαίνεται να είπαν.

Αφού βρήκαν την κατσαρίδα, οι γιατροί την αφαίρεσαν, χρησιμοποιώντας ένα ενδοσκόπιο με δύο κανάλια – ένα για την έγχυση αέρα και νερού και το άλλο για την αναρρόφηση αέρα.

«Ενεργοποιήσαμε το κουμπί αναρρόφησης στο ενδοσκόπιο, αναρροφώντας αποτελεσματικά την κατσαρίδα στο κανάλι αναρρόφησης, οδηγώντας στην απομάκρυνσή της από το σώμα και σώζοντας τη ζωή του άνδρα», εξήγησε ο Δρ Vatsya, προσθέτοντας ότι η αποτυχία να αφαιρεθεί το έντομο το συντομότερο δυνατό θα μπορούσε να είχε προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές, συμπεριλαμβανομένων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]