Συνελήφθη ληστής που έκλεβε καταστήματα με απειλή όπλου η μαχαιριού (βίντεο)

17 Οκτωβρίου 2024

Συνελήφθη ληστής που έκλεβε Φαρμακεία με απειλή όπλου η μαχαιριού

Ο 44χρονος “λήστευε” καταστήματα, φαρμακεία και ξενοδοχεία σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής, βίντεο με τη ληστεία σε φαρμακείο.

Ο 44χρονος ληστής είχε στόχο καταστήματα, φαρμακεία και ξενοδοχεία. Αφού παρατηρούσε προσεκτικά τους χώρους και βεβαιωνόταν ότι δεν υπήρχαν πελάτες μέσα, εισέβαλλε με την απειλή όπλου ή μαχαιριού κυρίως τις απογευματινές και βραδινές ώρες, και αφαιρούσε χρηματικά ποσά.

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης ληστείας σε φαρμακείο της Λάρισας - ertnews.gr

Για να δυσκολεύει την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του, φρόντιζε να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κράνος που είχε το λογότυπο γνωστής εταιρείας διανομής, καθώς και με μάσκα και γυαλιά ηλίου και κάλυπτε την πινακίδα του επιχειρησιακού του δικύκλου με πετσέτα ή σακούλα.

Το protothema.gr αποκαλύπτει βίντεο που καταγράφει τη δράση του 44χρονου, ο οποίος συνελήφθη για ένοπλες ληστείες σε περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής.

facebook sharing button

Μετά από έρευνα στην οικία και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 0,8 γραμμ. ηρωίνης, πιστόλι τύπου REPLICA, κινητό τηλέφωνο, ρουχισμός και κράνος που φορούσε κατά την τέλεση των αξιόποινων πράξεων.

Από την προανακριτική έρευνα εξιχνιαστήκαν 13 περιπτώσεις ληστειών και απόπειρα κλοπής σε Κηφισιά, Πεύκη και Μαρούσι. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]