Ψήφισαν για τον δεύτερο γύρο Ανδρουλάκης και Δούκας – Τι δήλωσαν

13 Οκτωβρίου 2024

Ψήφισαν για τον δεύτερο γύρο Ανδρουλάκης και Δούκας – Τι δήλωσαν

Ψήφισαν και οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος- Μειωμένη 5.55% η συμμετοχή σε σχέση με τον α’ γύρο έχρι τις 11:00 ψήφισαν 62.023

Στο Ίλιον βρέθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης, όπου και ψήφισε λίγο μετά τις 10:30 για τον β’γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, ενώ ο Χάρης Δούκας  ψήφισε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50) στις 9 το πρωί.

Λίγο πριν αποχωρήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης , δήλωσε στις κάμερες: «Σήμερα το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής του τόπου και αυτό δεν μας χαρίστηκε. Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες απλούς ανθρώπους που πάλεψαν τα δύσκολα χρόνια..

Σήμερα ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον γιατί τα δύσκολα είναι πίσω μας και τα καλύτερα μπροστά μας. Σήμερα ζητώ ξανά την εμπιστοσύνη σας για την μεγάλη προοδευτική παράταξη που θα ανταποκριθεί στις νέες προσδοκίες του ελληνικού λαού για μία κοινωνία πιο δίκαιη».

Αντίστοιχα ο Χάρης Δούκας μιλώντας στις κάμερες είπε: «Η συμμετοχή είναι η δύναμή μας. Σήμερα έχουμε μια ευκαιρία να αλλάξουμε πορεία. Αρκεί να δουλέψουμε όλοι μαζί για ένα ΠΑΣΟΚ μεγάλο, ανοιχτό, νικηφόρο. Σήμερα αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ και δίνουμε ελπίδα στη χώρα. Σήμερα ψηφίζουμε για την αλλαγή» 

Μειωμένη σε σχέση με τον α' γύρο αναμένεται η συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]