Αποτρόπαιο έγκλημα: 32χρονη τεμάχισε και μαγείρεψε τη μητέρα της

13 Οκτωβρίου 2024

Αποτρόπαιο έγκλημα: 32χρονη τεμάχισε και μαγείρεψε τη μητέρα της

Κατά την έρευνα οι αστυνομικοί βρήκαν μια ζεστή κατσαρόλα που περιείχε ανθρώπινα υπολείμματα.

Η 32χρονη Torilena Fields, συνελήφθη την Τετάρτη στο σπίτι της στο  Κεντάκι, όταν αστυνομικοί βρήκαν μέλη πτώματος σε ένα στρώμα στην αυλή της, το οποίο ήταν παραγεμισμένο, διπλωμένο και είχε μετακινηθεί από το σπίτι στην πίσω αυλή, αφήνοντας ίχνη αίματος στη διαδρομή, και μια «ζεστή» κατσαρόλα στην κουζίνα με ανθρώπινα υπολείμματα.

Μια 32χρονη θεωρείται ύποπτη πως τεμάχισε και... μαγείρεψε τη μητέρα της -  e-thessalia.gr

Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι της Fields μετά από μια ανησυχητική κλήση που έλαβε από έναν συντηρητή ο οποίος είχε προσληφθεί για να κάνει κάποιες εργασίες από την μητέρα της Torilena, Trudy, που είναι η ιδιοκτήτρια του σπιτιού.

Ο εργαζόμενος είπε στην αστυνομία ότι δεν μπορούσε να μπει στο σπίτι όταν έφτασε εκεί το πρωί της Τετάρτης. Όταν περπάτησε προς την πίσω πλευρά, σοκαρίστηκε καθώς είδε ένα διαμελισμένο πτώμα στην αυλή.

Ο άνδρας είπε στην αστυνομία ότι πριν φύγει από το σπίτι αφού τελείωσε τη εργασία του εκείνο το βράδυ, η 32χρονη «ψιθύριζε ξόρκια και έκανε μάγια», ενώ πιστεύεται πως μπορεί να έκανε και χρήση ναρκωτικών.

Η αστυνομία έλαβε ένταλμα έρευνας για το σπίτι και κάλεσε ειδική ομάδα αντιμετώπισης, αλλά η 32χρονη Τοριλένα Φιλντς, αρνήθηκε να αποκριθεί στο αίτημα των αστυνομικών και να βγει έξω για να εξεταστεί.

Έπειτα από διαπραγματεύσεις, η 32χρονη βγήκε από το οίκημα, έχοντας αίμα στο πρόσωπο, τα χέρια και τα ρούχα της, σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση.

Συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε κέντρο κράτησης την Πέμπτη, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει σαφές αν η Fields έφαγε ανθρώπινα μέλη.

Κατηγορείτε για κακοποίηση πτώματος, απόκρυψη στοιχείων και παρεμπόδιση της αστυνομικής έρευνας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας του Κεντάκι. Μπορεί να αντιμετωπίσει περαιτέρω κατηγορίες καθώς προχωρά η έρευνα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]