Σκότωσε τους γονείς της και τους έκρυβε για 4 χρόνια στο σπίτι της –  Η σύλληψη της on camera

12 Οκτωβρίου 2024

Σκότωσε τους γονείς της και τους έκρυβε για 4 χρόνια στο σπίτι της –  Η σύλληψη της on camera

Ζούσε για τέσσερα χρόνια δίπλα στις σορούς του πατέρα και της μητέρας της, ξοδεύοντας τα χρήματά , από τις συντάξεις και από τις πιστωτικές τους

Η 36χρονη σκότωσε τους γονείς, αρχικά δηλητηριάζοντας τον πατέρα της με συνταγογραφούμενα φάρμακα, ενώ την επόμενη μέρα χτύπησε με σφυρί τη μητέρα της στο κεφάλι και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Για τον εν ψυχρώ φόνο των γονιών της John&Lois McCullough, καταδικάστηκε η Virginia McCullough στο Έσεξ, τους οποίους στη συνέχεια έκρυψε στο σπίτι της οικογένειας, ενώ ζούσε μαζί τους για τέσσερα χρόνια και εκμεταλλευόταν τα χρήματά τους.

Το Ιούνιο του 2019, η 36χρονη McCullough δηλητηρίασε τον πατέρα της με συνταγογραφούμενα φάρμακα, τα οποία έριξε στο ποτό του. Την επόμενη μέρα, χτύπησε τη μητέρα της με ένα σφυρί και την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Moment Virginia McCullough admits killing her parents
Η on camera σύλληψη γυναίκας που δολοφόνησε και έθαψε τους γονείς της σε  αυτοσχέδιους τάφους - Newsbeast

Η McCullough, με χειροπέδες στα χέρια λέει στην αστυνομία: «Ήξερα ότι αυτό θα γινόταν. Είναι σωστό να τιμωρηθώ». Αποκαλύπτοντας για το πώς σκότωσε τους γονείς της είπε ότι έριξε κάτι στο ποτό του πατέρα της και έβαλε το πτώμα του κάτω από ένα κρεβάτι στο ισόγειο, ενώ το πτώμα της μητέρας της το έβαλε σε μια ντουλάπα στον επάνω όροφο.

Ο δικαστής, Justice Johnson, δήλωσε ότι οι δολοφονίες ήταν προμελετημένες και σχεδιασμένες. Ανέφερε ότι η McCullough «συγκέντρωσε μεγάλη ποσότητα συνταγογραφούμενων φαρμάκων» σε διάστημα τριών μηνών, τον Μάιο του 2019.

Η McCullough, αφού συνελήφθη ως ύποπτη για διπλή δολοφονία, είπε σε έναν αστυνομικό: «Χαμογελάστε, τουλάχιστον πιάσατε τον κακό. Ξέρω ότι δεν φαίνομαι 100% τόσο κακός άνθρωπιος».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]