Κατάμεστο  το Καλλιμάρμαρο στη συναυλία αφιερωμένη στα θύματα των Τεμπών

12 Οκτωβρίου 2024

Κατάμεστο  το Καλλιμάρμαρο στη συναυλία αφιερωμένη στα θύματα των Τεμπών

«Σήμερα όλη η Ελλάδα τραγουδάει, τόσο δυνατά που σίγουρα ακουγόμαστε στους ουρανούς»

Συγκλόνισε η Μαρία Καρυστιανού στο μήνυμά της για την μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Καλλιμάρμαρο: Πλήθος κόσμου στη συναυλία μνήμης για τα θύματα των Τεμπών -  ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ
Καλλιμάρμαρο: Συγκίνηση στη συναυλία για τα θύματα της τραγωδίας στα  Τέμπη... | Ελλάδα Ειδήσεις
Κατάμεστο το Καλλιμάρμαρο για τη συναυλία για τα Τέμπη [εικόνες] -  iefimerida.gr

Η ίδια ανέβηκε στη σκηνή λίγο πριν ξεκινήσει να τραγουδά ο Σωκράτης Μάλαμας και ευχαρίστησε τον κόσμο που αγκάλιασε την εκδήλωση, ενώ επισήμανε ότι «σήμερα όλη η Ελλάδα τραγουδάει, τόσο δυνατά που σίγουρα ακουγόμαστε στους ουρανούς» και πως «σήμερα όλη η Ελλάδα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για τους αδικοχαμένους μας. Αυτή η αγκαλιά θα είναι πάντα ανοιχτή, μέχρι τη δικαίωση και ακόμα παραπέρα».

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ που αγκαλιάσατε με τόσο αγάπη αυτή την εκδήλωση και ένα πολύ ηχηρό όχι: Δεν ξεχνάμε, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Όλοι εμείς είμαστε πλέον ένα. Νιώθουμε το ίδιο, καταλαβαίνουμε το ίδιο, επιθυμούμε το ίδιο. Έχουμε τον ίδιο στόχο, την ίδια ευχή, την ίδια επιθυμία. Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικό, αφού αυτό που σκότωσε τα δικά μας παιδιά, τους δικούς μας ανθρώπους παραμένει ελεύθερο να σκοτώνει ξανά και ξανά. Ε λοιπόν ποτέ ξανά!» υπογράμμισε αρχικά η Μαρία Καρυστιανού

Και συμπλήρωσε ακόμα «σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας και μέχρι τους ουρανούς που είστε δίπλα μας και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους καλλιτέχνες και όλους όσους εργάστηκαν με πολύ κόπο, εθελοντική εργασία και πάθος για αυτή τη σημερινή μοναδική εκδήλωση μνήμης αφιερωμένη στους πολυαγαπημένους μας που μας λείπουν τόσο πολύ. Αλλά και όλους εμάς που είμαστε εδώ δυνατοί και αποφασισμένη. Σήμερα όλη η Ελλάδα τραγουδάει, τόσο δυνατά που σίγουρα ακουγόμαστε στους ουρανούς. Σήμερα όλη η Ελλάδα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για τους αδικοχαμένους μας. Αυτή η αγκαλιά θα είναι πάντα ανοιχτή, μέχρι τη δικαίωση και ακόμα παραπέρα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]