Συγνώμη στον ίδιο και την οικογένειά του ζητάει η θαυμάστρια του Γ. Πλούταρχου – Παρασύρθηκα

9 Οκτωβρίου 2024

Συγνώμη στον ίδιο και την οικογένειά του ζητάει η θαυμάστρια του Γ. Πλούταρχου – Παρασύρθηκα

Τον παρακολουθούσε από το 2019 και τον ανάγκασε να προσφύγει στη δικαιοσύνη για να την αντιμετωπίσει!

Η 47χρονη “θαυμάστρια” του Γιάννη Πλούταρχου κατηγορείται για παραβίαση οικιακής ειρήνης, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση τρόμου στον 53χρονο καλλιτέχνη μέσω της επίμονης παρακολούθησης χωρίς άσκηση βίας.

Μήνυση σε μια γυναίκα που επί χρόνια τον παρενοχλούσε στο σπίτι του, κατέθεσε ο Γιάννης Πλούταρχος και σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση, η οποία επί χρόνια πήγαινε έξω από το σπίτι του τραγουδιστή, κάποιες φορές του χτύπαγε το κουδούνι και του άφηνε προσωπικά αντικείμενα.

H απόφαση αυτή του τραγουδιστή πάρθηκε μετά από αρκετό διάστημα που δέχονταν παρενοχλήσεις από την 47χρονη θαυμάστρια. Σύμφωνα με το Tlife.gr, η 47χρονη stalker πήγαινε έξω από το σπίτι του Γιάννη Πλούταρχου στα νότια προάστια και του άφηνε ερωτικά ραβασάκια με καραμελίτσες.

Σε επικοινωνία με τη σύζυγο του τραγουδιστή, Μαρία Παπαδοπούλου εκείνη ανέφερε πως «η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο» γι’ αυτό και αποφάσισαν να κινηθούν νομικά.

Ο Γιάννης Πλούταρχος που όλα αυτά τα χρόνια επιλέγει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία σχετική δήλωση. Μάλιστα, ο ίδιος φαίνεται να αντιμετωπίζει με ψυχραιμία τον ντόρο που έχει προκληθεί γύρω από το όνομά του απολαμβάνοντας μερικές από τις αγαπημένες του συνήθειες στο σπίτι του.

Ο γιος του τραγουδιστή, Γιώργος Κακοσαίος ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του τονίζοντας:

«Όντως έχει συμβεί αλλά δεν θα ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό, καλύτερα να το λύσουν οι δικηγόροι. Είναι αλήθεια ότι άφηνε στον πατέρα μου ραβασάκια και σε εμάς καραμέλες»

Η ίδια η 47χρονη μιλώντας στο στον Alpha είπε:

«Θέλω να ζητήσω μία μεγάλη κι ειλικρινή συγγνώμη από τον Γιάννη Πλούταρχο και την οικογένειά του. Απλά παρασύρθηκα. Δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό, ούτε να ενοχλήσω. Δεν το πίστευα ότι έκανα κάτι ποινικά κολάσιμο» είπε αρχικά η 47χρονη, μιλώντας στον Alpha.

«Ήταν κάποια πράγματα προσωπικά μέσα στα γράμματα, αλλά δεν ήξερα ότι μπορούσαν να τον θίξουν τόσο πολύ. Ήταν μία έκφραση δικών μου πραγμάτων, αλλά δεν ήξερα ότι κάποιος μπορεί να προσβληθεί τόσο πολύ από αυτό» είπε στη συνέχεια για τα γράμματα που έστελνε στον Γιάννη Πλούταρχο.

«Πήγαινα σαν βόλτα και μήπως τον συναντήσω. Τίποτα περισσότερο» ανέφερε για τις ώρες που περνούσε στο σπίτι του τραγουδιστή.

«Ήμουν λίγο ευάλωτη συναισθηματικά και βλέποντάς τον επάνω στη σκηνή με όλη αυτή τη διασημότητα, με παρέσυρε. Το πίστευα ότι μπορούσα να έχω μία συναισθηματική σύνδεση μαζί του κι ήταν αφελώς λάθος μου» υποστήριξε στη συνέχεια.

«Αν τον έβλεπα και μου μιλούσε, θα του μιλούσα. Θα του έλεγα μία συγγνώμη για την ταλαιπωρία, την αναστάτωση και την ενόχληση που ενδεχομένως του δημιούργησα» κατέληξε η θαυμάστρια του Γιάννη Πλούταρχου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]