Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: «Ο Μάικλ Τζάκσον στα 35 του ήταν ακόμα παρθένος»

9 Οκτωβρίου 2024

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: «Ο Μάικλ Τζάκσον στα 35 του ήταν ακόμα παρθένος»

 Άγνωστες πτυχές της ζωής της με τον Μάικλ Τζάκσον στο βιβλίο με τα απομνημονεύματα της, όταν είχαν ακόμα ρομαντική σχέση, αποκαλύπτει η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, αν και έχει φύγει από την ζωή  τον Ιανουάριο του 2023.

 Ήταν «ακόμα παρθένος» στα 35 του όταν έβγαιναν ραντεβού, αποκαλύπτει η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ στο βιβλίο με τα απομνημονεύματά της.

Αφού συναντήθηκαν για πρώτη φορά όταν ήταν νέοι, η Πρίσλεϊ και ο Τζάκσον συνδέθηκαν ερωτικά το 1994. Πριν αρχίσουν επίσημα να βγαίνουν, η Πρίσλεϊ ήταν ακόμα παντρεμένη με τον πρώτο της σύζυγο, Danny Keough – αλλά χώρισαν αφού ο Μάικλ Τζάκσον της εξομολογήθηκε τον έρωτά του κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού που έκαναν στο Λας Βέγκας.

Η εκλιπούσα κόρη του «βασιλιά» Έλβις ήταν ζευγάρι με τον σταρ της ποπ, όταν εκείνη ήταν 26 ετών και εκείνος 35. Παντρεύτηκαν στις 26 Μαΐου του 1994, μόλις 20 μέρες μετά το διαζύγιο της Πρίσλεϊ με τον Ντάνι Κίου.

«Ο Μάικλ είπε: “Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά είμαι εντελώς ερωτευμένος μαζί σου. Θέλω να παντρευτούμε και να κάνεις εσύ τα παιδιά μου”» γράφει η Πρίσλεϊ στο From Here to the Great Unknown, το οποίο κυκλοφόρησε την Τρίτη 8 Οκτωβρίου.

«Δεν είπα τίποτα αμέσως, αλλά μετά είπα: “Είμαι πραγματικά κολακευμένη, δεν μπορώ καν να μιλήσω”. Μέχρι τότε, ένιωθα ότι ήμουν κι εγώ ερωτευμένη μαζί του».

Οι αποκαλύψεις της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ για τον Μάικλ Τζάκσον: «Ήταν παρθένος  στα 35 του
Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Ο συναρπαστικός μπαμπάς Έλβις, οι γάμοι με Μάικλ Τζάκσον  και Νίκολας Κέιτζ
Μάικλ Τζάκσον-Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Ο γάμος «μαϊμού» που κάλυπτε την  κακοποίηση, οι διαχυτικότητες και το γυμνό βίντεο

Όταν είχαν ρομαντική σχέση, «μου είπε ότι ήταν ακόμα παρθένος» γράφει η Presley στο βιβλίο. «Νομίζω ότι είχε φιλήσει την Tatum O’Neal, και είχε κάτι με την Brooke Shields, το οποίο δεν ήταν σωματικό, εκτός από ένα φιλί. Είπε ότι και η Μαντόνα είχε προσπαθήσει να τα φτιάξει μαζί του μια φορά, αλλά δεν έγινε τίποτα. Ήμουν τρομοκρατημένη γιατί δεν ήθελα να κάνω τη λάθος κίνηση».

«Όταν αποφάσισε να με φιλήσει για πρώτη φορά, το έκανε εκείνος. Υποκινούσε τα πάντα. Όταν ξεκίνησαν να συμβαίνουν παραπάνω πράγματα, σοκαρίστηκα. Είχα σκεφτεί ότι δεν θα κάναμε τίποτα μέχρι να παντρευτούμε, αλλά μου είπε “δεν θέλω να περιμένω“».

Όσο για το ειδύλλιό τους φαίνεται ότι ήταν ο άντρας που την έκανε πολύ ευτυχισμένη : «Ήμουν πραγματικά τόσο χαρούμενη. Ποτέ ξανά δεν ήμουν τόσο χαρούμενη».

Το βιβλίο «From Here to the Great Unknown», κυκλοφόρησε εχθέςΤρίτη 8 Οκτωβρίου 2024.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]