Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό σε κρίσιμη κατάσταση η Καίτη Γκρέυ

9 Οκτωβρίου 2024

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό σε κρίσιμη κατάσταση η Καίτη Γκρέυ

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η Καίτη Γκρέυ από τα ξημερώματα της Τετάρτης, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, με την μεγάλη ερμηνεύτρια να είναι σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Την είδηση γνωστοποίησε ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας.

«Σήμερα το βράδυ με ενημέρωσε η οικογένειά της ότι βρίσκεται σε κεντρική κλινική της Αθήνας μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο και άλλα προβλήματα που είχε περάσει με την υγεία της. Την μετέφερε ο εγγονός της, ο Κώστας, αδελφός της Αγγελικής Ηλιάδη και η νύφη της η Έφη μαζί με τη Βαλεντίνη η οποία είναι χρόνια στο πλευρό της. Είπαν απλά ότι είναι πολύ κρίσιμη η κατάστασή τηςΔεν έχει τις αισθήσεις της από χθες το βράδυ», ανέφερε συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας για την Καίτη Γκρέυ.

Βγήκε από το νοσοκομείο η Καίτη Γκρέυ - Usay.gr

Η εγγονή της Αγγελική Ηλιάδη μίλησε το  TLIFE και είπε χαρακτηριστικά: « Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αργά το βράδυ της Τρίτης Εγώ δεν έχω πάει στο νοσοκομείο ακόμη. Περιμένω τον μικρό μου γιο να γυρίσει από το σχολείο για να πάμε στο νοσοκομείο, να δούμε κι εμείς τι γίνεται. Μέχρι να μιλήσουμε με τους γιατρούς δε μπορώ να σας πω κάτι παραπάνω. Καλύτερα να μην πούμε κάτι παραπάνω πριν μας ενημερώσουν οι γιατροί για το τι ακριβώς συμβαίνει»

Να υπενθυμίσουμε ότι η Καίτη Γκρέυ πρόσφατα γιόρτασε τα 100 της χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]