Στη δημοσιότητα “τα πόθεν έσχες” των 5 υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

9 Οκτωβρίου 2024

Στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των 5 υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίζεται ο πιο πλούσιος από τους πέντε για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ,καθώς έχει εισόδημα περίπου 1,7 εκατομμύρια δολάρια.

ΣΥΡΙΖΑ: Στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των υποψηφίων – Αναμένεται  «θυελλώδης» η συνεδρίαση της Π.Γ. - Myvolos

Τα «πόθεν έσχες» παρουσιάζονται στο πλαίσιο κατάθεσης των υποψηφιοτήτων μετά από όσα έγιναν με την διαρροή στοιχείων πόθεν έσχες του Στ. Κασσελάκη, που οδήγησε να κάνει εξώδικό κατά της ΠΓ και της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι με εντολή Νίκου Παππά ανέβηκαν στο site του ΣΥΡΙΖΑ τα περιουσιακά στοιχεία όλων των υποψηφίων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο  Στέφανος Κασσελάκης εμφανίζεται ο πιο πλούσιος από τους πέντε υποψήφιους για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα πάντα με τα Πόθεν Έσχες, καθώς έχει εισόδημα περίπου 1.678.594 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το μικρότερο εισόδημα, 5.423 ευρώ, δηλώθηκε από τον Απόστολο Γκλέτσο.

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ο οποίος, όπως είχε υποχρέωση, καταθέτει την αρχική δήλωση Πόθεν Έσχες- δηλώνει για το 2023 1.678.594 δολάρια, όπως και 70.000 δολάρια από ενοίκια. Δηλώνει παράλληλα και μεγάλα ποσά σε αμοιβαία κεφάλαια, άνω των 4 εκατομμυρίων δολαρίων, με βάση την αποτίμηση της 31ης Δεκεμβρίου της περασμένης χρονιάς.

Τα πόθεν έσχες παρουσιάζονται στο πλαίσιο κατάθεσης των υποψηφιοτήτων και ακολουθείται αλφαβητική σειρά παρουσίασης:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]