Mini Job Days: Συνεχίζεται το πρωτοποριακό πρόγραμμα δράσης

6 Οκτωβρίου 2024

Mini Job Days: Συνεχίζεται το πρωτοποριακό πρόγραμμα δράσης

Την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024, συνεχίζεται το πρωτοποριακό πρόγραμμα δράσης Mini Job Days, με ελεύθερη συμμετοχή των ανέργων. 

Στη δεύτερη κατά σειρά στο πλαίσιο αυτής της πρωτοποριακής πρωτοβουλίας, με τα στελέχη μιας ακόμη εταιρίας,να έρχονται κοντά στους ανθρώπους που αναζητούν δουλειά ή θέλουν να αλλάξουν δουλειά, συνεχίζεται ο κύκλος των mini Job Days του δήμου Νεάπολης-Συκεών. Στον κύκλο αυτό συμμετέχουν συνολικά πέντε ακμάζουσες επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα Νεάπολης (Ελ Βενιζέλου 125, 3ος ορ., περ. Στρεμπενιώτη), από τις 10 π.μ. έως τις 12 το μεσημέρι.

Τα στελέχη του Τμήματος Επιλογής προσωπικού της εταιρείας ALUMIL (Recruitment & Selection) κυρίες Βασιλική Κανελλοπούλου και Γλυκερία Σταύρου θα παρουσιάσουν αρχικά το «Elevator Pitch: Πώς να παρουσιάσεις σύντομα και περιεκτικά τον εαυτό σου». Στη συνέχεια θα αναφερθούν αναλυτικά στις ανοιχτές θέσεις εργασίας που η εταιρία διαθέτει αυτή την περίοδο για τους δημότες και κατοίκους του δήμου Νεάπολης-Συκεών, και θα αναλύσουν τις δεξιότητες (skills) που απαιτούνται για κάθε μία θέση, ενώ ξεχωριστή αναφορά θα γίνει και στη δυνατότητα πρακτικής άσκησης για φοιτητές και σπουδαστές ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, ΙΕΚ.

Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας είναι οι εξής: Υπεύθυνος Λογιστηρίου, Αναλυτής Δεδομένων Πωλήσεων, Μηχανικός Υποστήριξης Πωλήσεων, Διαχειριστής Συστημάτων και Δικτυακού Εξοπλισμού, Μηχανολόγος Μηχανικός, Πολιτικός Μηχανικός, Ηλεκτρολόγος Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων, Χειριστής Ανυψωτικού Μηχανήματος, Μηχανικός Συντήρησης, Ηλεκτρολόγος Συντήρησης, Εργάτες Παραγωγής.

Οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα στελέχη επιλογής προσωπικού της εταιρείας ALUMIL και να υποβάλουν υποψηφιότητα παραδίδοντας το βιογραφικό τους σημείωμα.

-Το εργαστήριο είναι δωρεάν και απευθύνεται σε δημότες και σε κατοίκους του δήμου Νεάπολης-Συκεών όλων των ηλικιών.

-Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Απασχόλησης, Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Εθελοντισμού και Προαγωγής της υγείας καθημερινά από τις 8:00 έως τις 20:00 στο τηλέφωνο 2313.329525.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]