Κούρεψαν μαθητή Λυκείου και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν άγρια

3 Οκτωβρίου 2024

Κούρεψαν μαθητή Λυκείου και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν άγρια

Το θύμα ξυλοκόπηθηκε άγρια, με αποτέλεσμα να του σπάσουν τα δόντια.

Αδιανόητα τα περιστατικά βίας τα οποία πληθαίνουν καθημερινά με ένα ακόμα ξυλοδαρμό μαθητή να έρχεται στο φως της δημοσιότητας , αυτή τη φορά αφορά τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 16χρονου μαθητή Λυκείου στον Βόλο, με τις πληροφορίες να αποκαλύπτουν σοκαριστικά γεγονότα για την επίθεση.

Σε σχολική εκδρομή στην παραλία του Βόλου, μαθητής της πρώτης Λυκείου,  δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό από συμμαθητή του, μετά από έντονο διαπληκτισμό. 

Η επίθεση έγινε μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο έξω από ένα internet cafe όπου είχαν πάει οι μαθητές απομακρυνόμενοι από το χώρο εκδρομής που είχε πάει το σχολείο.

Μαθητές ξυλοκόπησαν 15χρονο σε ΕΠΑΛ - «Ενώ τον χτυπούσαν, φώναζαν...» |  Alfavita

Τα βασανιστήρια του μαθητή αρχικά ξεκίνησαν όταν ένας ανήλικος θέλησε να τον εξευτελίσει, κόβοντας του τα μαλλιά με κουρευτική μηχανή και στην συνέχεια ένας άλλος συμμαθητής του τον ξυλοκόπησε άγρια, χτυπώντας τον στο πρόσωπο με μεγάλη δύναμη με αποτέλεσμα να του σκίσει τα χείλη και να του σπάσει τα δόντια.

Το θύμα μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες που οδήγησαν στο επεισόδιο, το οποίο φαίνεται να έχει προκληθεί από οικονομικές διαφορές μεταξύ των μαθητών. Η μητέρα του θύματος κατέθεσε μήνυση κατά των γονέων των δύο ανήλικων δραστών.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό, ενώ οι δύο ανήλικοι και οι γονείς τους συνελήφθησαν από τις αρχές, γεγονός που υπογραμμίζει τη σοβαρότητα της υπόθεσης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]