Ματούλα Ζαμάνη: Έβγαλε την μπλούζα της – Aποχώρησε με το σουτιέν από την συναυλία

2 Οκτωβρίου 2024

Ματούλα Ζαμάνη: Έβγαλε την μπλούζα της – Aποχώρησε με το σουτιέν από την συναυλία

Μια αναπάντεχη κίνηση έκανε η Ματούλα Ζαμάνη, κατά τη διάρκεια συναυλίας της, που αιφνιδίασε το κοινό της.

Με μια άκρως αιφνιδιαστική κίνηση, η Ματούλα ενώ βρισκόταν στη σκηνή στο τελευταίο τραγούδι της βραδιάς, το “Μιλώ για σένα“, αποχαιρέτησε τους θαυμαστές της βγάζοντας την μπλούζα της πετώντας την στο πλήθος..

Η τραγουδίστρια ξάφνιασε τους παρευρισκόμενους της συναυλίας βγάζοντας την μπλούζα της και φεύγοντας από την συναυλία φορώντας μόνο το σουτιέν της!

Η τραγουδίστρια, που είναι γνωστή για το πάθος που εκπέμπει στις ερμηνείες της, αιφνιδίασε τους παρευρισκόμενους στη ζωντανή εμφάνισή της στο Θέατρο Βράχων την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου.

zamanh
zamani

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει αρχικά την τραγουδίστρια να τραγουδάει το «Μιλώ για σένα». Στο τέλος, σταμάτησε και φώναξε προς το κοινό: «Αθήνα αυτό είναι αγάπη, αυτό είναι κα*λα, αυτό είναι κατανόηση, αυτό είναι συνεννόηση».

Το τραγούδι συνεχίζεται για λίγο ακόμα, με τη Ματούλα Ζαμάνη να αποχαιρετά το κοινό της που την καταχειροκροτά λέγοντας «Καλή αντάμωση!».

Αμέσως μετά η τραγουδίστρια αφήνει το μικρόφωνό της στο πάτωμα της σκηνής, βγάζει την μπλούζα της και την πετάει στο ξεσηκωμένο πλήθος, πριν αποχωρήσει στα παρασκήνια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]