Κέρκυρα: Η γυναίκα του 68χρονου ομολόγησε τη δολοφονία του

28 Σεπτεμβρίου 2024

Κέρκυρα: Η γυναίκα του 68χρονου ομολόγησε τη δολοφονία του

Χρειάστηκε μόνο μια μαχαιριά, χτυπώντας τον στην κεντρική αρτηρία, για να πέσει νεκρός ο 68χρονος από τα χέρια της συζύγου του.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση του 68χρονου δολοφονημένου άντρα στην Κέρκυρα καθώς η γυναίκα του, ομολόγησε ότι αυτή διέπραξε το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες , το όπλο του εγκλήματος ήταν ένα κουζινομάχαρο 20 εκατοστών και βρέθηκαν σε σακούλα σκουπιδιών μαζί με λεκιασμένα ρούχα της κόρης του γεμάτα με αίματα.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της αστυνομίας τον 68χρονο οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο τον βρήκαν πεσμένο στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας, σε ύπτια θέση, γυμνό με τραύμα κάτω από την αριστερή κλείδα, ενώ από το σταθμό ΕΚΑΒ διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κέρκυρα: Η γυναίκα του 68χρονου ομολόγησε ότι τον δολοφόνησε! Είχαν  αλληλομηνυθεί και συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία
Δολοφονία στην Κέρκυρα: Ομολόγησε η σύζυγος του 68χρονου
Δολοφονία στην Κέρκυρα: Ομολόγησε η σύζυγος του 68χρονου | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Η γυναίκα, υποστήριξε πως δεν άντεχε να πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας, δεν άντεχε τους ξυλοδαρμούς από τον σύζυγο της, και μετά από ένα διαπληκτισμό τους τον σκότωσε.

Το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά και ήταν γνώριμο στις Αρχές για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Ο 68χρονος και η 49χρονη, ρωσικής καταγωγής, σύζυγός του είχαν αλληλομηνυθεί σε τέσσερις περιπτώσεις.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ, στις 03:30 ώρα του Σαββάτου (28.9.24) ενημερώθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, μέσω του 112, από την 11χρονη κόρη του ότι ο 68χρονος πατέρας της, λίγη ώρα πριν, επέστρεψε στο σπίτι τους που βρίσκεται στο Πέραμα Κέρκυρας, από τον χώρο εργασίας του, σοβαρά τραυματισμένος πιθανόν μαχαιρωμένος και έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Επισημαίνεται ότι η προανάκριση συνεχίζεται, ενώ η 11χρονη κόρη της οικογένειας, από την πρώτη στιγμή, παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]