Σχολικός φύλακας είχε μετατρέψει το σχολείο σε γκαρσονιέρα! (βίντεο & εικόνες)

27 Σεπτεμβρίου 2024

Σχολικός φύλακας είχε μετατρέψει το κοντέινερ σχολείου σε γκαρσονιέρα!

Στη δημοσιότητα έχουν έρθει οι εικόνες από το εσωτερικό του κοντέινερ που βρισκόταν σε σχολείο του Βόλου, το οποίο στο παρελθόν εκτελούσε χρέη αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, με τον σχολικό φύλακα να εξακολουθεί να το χρησιμοποιεί για πολλαπλές χρήσεις, καθώς εκτός από “γκαρσονιέρα” το επισκέπτονταν και χρήστες ουσιών.

Βόλος: Βίντεο και φωτογραφίες από το εσωτερικό του κοντέινερ που είχε  μετατρέψει... σε γκαρσονιέρα ο σχολικός φύλακας

όπως αναφέρει ο ιστότοπος GegonotaNews, σύμφωνα με αναφορές πολιτών, ο Δήμος Βόλου γνώριζε επί δύο χρόνια την κατάσταση που επικρατούσε στο σχολείο, το οποίο βρίσκεται σε “κόκκινη ζώνη“, δηλαδή σε περιοχή όπου γίνεται διακίνηση.

Επί δύο χρόνια οι γονείς απαιτούσαν εξηγήσεις, ζητούσαν λύσεις, αλλά – όπως λένε – δεν λάμβαναν καμία απάντηση. Στο σχολείο δημιουργούνταν επεισόδια, ξυλοδαρμοί με εξωσχολικούς, καυγάδες μεταξύ των παιδιών και ο 60χρονος σχολικός φύλακας ήταν εξαφανισμένος.

Φέρεται να προσέγγιζε νεαρές κοπέλες, με τις οποίες αρχικά έκανε βόλτες στη γειτονιά γύρω από το σχολείο, πριν καταλήξουν εντός του σχολικού προαυλίου, σε κοντέινερ – πρώην αίθουσα διδασκαλίας, πίσω από την κλειστή πόρτα της οποίας, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι γινόταν.

Τη δράση του σχολικού φύλακα αποκάλυψαν γείτονες, κάποιοι εκ των οποίων έχουν και τα παιδιά τους στο συγκεκριμένο σχολείο και ανησυχούν. Από την προσοχή τους δεν διέφυγε η περίεργη… κινητικότητα στο κοντέινερ πρώην αίθουσα διδασκαλίας, γεγονός που κατήγγειλαν αρκετές φορές στην αστυνομία, μέχρι να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης, που έρχεται να προκαλέσει ένα ακόμη σοκ στην εκπαιδευτική οικογένεια της Μαγνησίας.

«Αρνούνταν να δουλέψει και στο κοντέινερ είχε πάντα κλειστά τα παράθυρα. Πώς επιτηρούσε το σχολείο, χωρίς να έχει καμία επαφή, μόνο ο ίδιος το ξέρει. Ήταν εριστικός, προκλητικός και οι συναναστροφές του περίεργες.

Έκαναν παρέλαση οι χρήστες από το σχολείο γιατί η γειτονιά είναι η πιάτσα του Βόλου. Δεν γνωρίζω εάν είχε κάνει το κοντέινερ γκαρσονιέρα, αλλά σίγουρα οι καταστάσεις που επικρατούσαν και οι παρέες που έφερνε μέσα στο σχολείο, ήταν περιθωριακές.

Όταν μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων άνοιξαν μια φορά την πόρτα, είδαν μέσα στο κοντέινερ σκουπίδια και ποτά, απίστευτη δυσωδία, αλλά κρεβάτι δεν υπήρχε. Ήταν μια τρισάθλια βρωμερή εικόνα και δεν θέλαμε να έχουν επαφή με αυτό το σκηνικό τα παιδιά μας», είπε γονιός στα gegonota.news.

Ο 60χρονος δέχτηκε στο σχολείο μια νεαρή και περιέγραψαν ένα «ροζ σκηνικό», το οποίο δεν επιβεβαιώνεται από την αστυνομία.

Η 19χρονη βρέθηκε στον χώρο του σχολείου, έξω από το κοντέινερ και ο φύλακας εξήγησε στον διευθυντή πως βοήθησε την 20χρονη, δίνοντας της γάλα, γιατί έκανε χρήση ουσιών, οποία εντοπίστηκε λιπόθυμη στο χώρο του ΚΤΕΛ.

Δεν λιποθύμησε από χρήση, αλλά από ταλαιπωρία και εξασθένηση, ενώ διαπιστώθηκε πως είναι άστεγη και κοιμάται στον δρόμο. Η αστυνομία κάλεσε το ΕΚΑΒ και την μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Όλες οι πτυχές της υπόθεσης βρίσκονται στο μικροσκόπιο εισαγγελικών και αστυνομικών αρχών, ενώ εξελίξεις αναμένονται και από πλευράς Δήμου Βόλου, δεδομένου ότι οι σχολικές φύλακες ανήκουν στο προσωπικό του εκάστοτε δήμου.

konteiner2
konteiner7
ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΒΟΛΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ
ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΒΟΛΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]