Μαρινέλλα: Τα πρώτα λόγια στην κόρη της και το “σιγοτραγούδισμα”

27 Σεπτεμβρίου 2024

Μαρινέλλα: Τα πρώτα λόγια στην κόρη της και το “σιγοτραγούδισμα”

Η Μαρινέλα έχει χιούμορ, παρόλο το σοβαρό πρόβλημα υγείας της και το σημαντικότερο δεν έχει διασωληνωθεί

Μπορεί να είναι ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας αυτό που αντιμετωπίζει η αγαπημένη σε όλους μας Μαρινέλλα, όμως η ίδια αποδεικνύει το πόσο μεγάλη θέληση έχει για να το ξεπεράσει και να κρατηθεί στη ζωή και αυτό το κάνει μιλώντας, σιγοτραγουδώντας και κάνοντας και χιούμορ!

Η πραγματικότητα είναι ότι έχει ένα εκτεταμένο αιμάτωμα στο κεφάλι της, και η κατάσταση είναι σοβαρή όμως, παρόλα αυτά η Μαρινέλλα ανέτρεψε τα γεγονότα και φυσικά δεν είναι διασωληνωμένη όπως έχει ακουστεί, έχει μιλήσει και σιγοτραγουδήσει αρκετές φορές τα αγαπημένα της τραγούδια στην κόρη της, αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει γνωρίζοντας πολύ καλά τι συμβαίνει, με τα πρώτα της λόγια να είναι ότι: «Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα».

Το χιούμορ της απέναντι στο παιδί της είναι και το μεγαλείο της ψυχής της, μιας και αυτό αποδεικνύει πως μια μάνα προσπαθεί.. να δώσει κουράγιο στο παιδί της.. ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της..!

Η Μαρινέλλα παρόλη τη δύσκολη κατάσταση της λίγο πριν την πάρει το ασθενοφόρο.. ήθελε να ανέβει στην σκηνή για να πει ακόμα ένα πολύ αγαπημένο της κομμάτι.. “Μια χαμένη Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]