Νάπολι: Έγκληση του πατέρα της 30χρονης να αφαιρεθεί το βίντεο από το διαδίκτυο

22 Σεπτεμβρίου 2024

Νάπολι: Έγκληση του πατέρα της 30χρονης να αφαιρεθεί το βίντεο από το διαδίκτυο

 Η κοπέλα περπατούσε στο σοκάκι με τον φίλο της όταν ΄την χτύπησε στο κεφάλι ένα άγαλμα που έριξαν δυο παιδιά από το μπαλκόνι του σπιτιού τους!

 Έκκληση έκανε ο πατέρας της 30χρονης, Τζιανφράνκο Τζακόνις, καθώς κάμερες ασφαλείας  από την περιοχή κατέγραψαν το συμβάν και το βίντεο αναρτήθηκε από πολλές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο.

Η οικογένεια αναγνωρίζει το ευγενές πνεύμα με το οποίο τα μέσα ενημέρωσης αποφάσισαν να δημοσιεύσουν το βίντεο του τραγικού θανάτου της Κιάρα, ζητά από όλους όσοι μοιράστηκαν το βίντεο να το διαγράψουν το συντομότερο δυνατό.

Τονίζει επίσης ότι το βίντεο περιέχει στοιχεία που θα είναι διαθέσιμα στη δικαιοσύνη κατά τη διάρκεια των ερευνών και ζητά σεβασμό στη μνήμη της Κιάρα.

«Θα θέλαμε τα βίντεο σχετικά με την Κιάρα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ειδικά αυτό στο οποίο κινηματογραφείται ενώ χτυπιέται από το άγαλμα, να αφαιρεθούν καθώς έστω και κατά λάθος αυτές είναι εικόνες πολύ δυνατές για εμάς και δεν θέλουμε να τις βλέπουμε. Αυτή τη στιγμή κάνουμε πρώτα απ’ όλα μια έκκληση για ανθρώπινη κατανόηση». 

Η Κιάρα Τζακόνις, μια 30χρονη από την Πάντοβα που ζούσε και εργαζόταν στο Παρίσι, επισκεπτόταν τη Νάπολη παρέα με τον φίλο της. Το ζευγάρι έκανε μια βόλτα λίγες ώρες πριν την πτήση αναχώρησης από την πόλη, όταν η γυναίκα χτυπήθηκε ξαφνικά από ένα άγαλμα που έπεσε από ένα μπαλκόνι στη via Sant’Anna di Palazzo.

Η αστυνομία έχει στα χέρια της το βίντεο που απεικονίζει τη στιγμή κατά την οποία το αγαλματίδιο χτυπά την τουρίστρια από την Πάδοβα στο κεφάλι.

Οι εικόνες απεικονίζουν τις φάσεις αμέσως πριν από την τραγωδία και την ακριβή στιγμή κατά την οποία το άγαλμα, θρυμματισμένο σε μεγάλα κομμάτια μετά την πρόσκρουση με ένα άλλο μπαλκόνι κατά την πτώση του, χτυπάει τη νεαρή γυναίκα στο κεφάλι.

Οι γονείς των παιδιών  που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αποτυχία ελέγχου ανηλίκων, αρνούνται ότι το  άγαλμα που χτύπησε την Κιάρα ήταν δικό τους, αν και σύμφωνα με μαρτυρίες, αντικείμενα είχαν πέσει από το εμπλεκόμενο σπίτι και παλιότερα.

Πηγή: lifo.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]