Survivor : Η υπαξιωματικός των Ε. Δυνάμεων Γεσθημανή Κουτούζογλου επιστρέφει Ελλάδα και περνά στρατοδικείο!

22 Σεπτεμβρίου 2024

Survivor : Η υπαξιωματικός των Ε. Δυνάμεων Γεσθημανή Κουτούζογλου επιστρέφει Ελλάδα και περνά στρατοδικείο!

Η Γεσθημανή, μέλος του ελληνικού στρατού, φέρεται να μην είχε την απαραίτητη έγκριση για να παραμείνει στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια του ριάλιτι.

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η συμμετοχή της υπαξιωματικού των Ενόπλων Δυνάμεων, Γεσθημανή Κουτούζογλου, καθώς κατηγορείται ως λιποτάκτης εξωτερικού από τη Μονάδα της και φέρεται να επιστρέφει σήμερα από τον Άγιο Δομίνικο

Η Γεσθημανή, μέλος του ελληνικού στρατού, φέρεται να μην είχε την απαραίτητη έγκριση για να παραμείνει στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια του ριάλιτι. Πηγές αναφέρουν ότι το Γενικό Επιτελείο Στρατού επικοινώνησε με την παραγωγή της εκπομπής, ζητώντας την άμεση επιστροφή της στην Ελλάδα. Ενώ η ίδια φέρεται να είχε ζητήσει άδεια άνευ αποδοχών, οι στρατιωτικοί κανονισμοί της απαγορεύουν να εγκαταλείψει τη χώρα χωρίς ρητή άδεια.

Σύμφωνα με το Armyvoice, εάν επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες και η Κουτούζογλου οδηγηθεί ενώπιον στρατιωτικού δικαστηρίου, θα μπορούσε να αντιμετωπίσει σοβαρές συνέπειες, συμπεριλαμβανομένης της φυλάκισης, εάν θεωρηθεί ότι εγκατέλειψε τη θέση της.

Σύμφωνα με πηγές, η υπαξιωματικός των ειδικών δυνάμεων με καταγωγή από τη Δράμα, φέρεται να πήρε την κανονική άδειά της, προκειμένου να λάβει μέρος στο τηλεπαιχνίδι επιβίωσης. Επιπλέον, έχει αιτηθεί άδεια άνευ αποδοχών από την 1η Οκτωβρίου 2024.

Πηγές από τις Ένοπλες Δυνάμεις υποστηρίζουν πως η αίτηση που έχει κάνει για να πάρει άδεια άνευ αποδοχών από 1η Οκτωβρίου 2024, είναι πολύ δύσκολο να γίνει αποδεκτή.

Survivor: Το ΓΕΣ επικοινώνησε με την παραγωγή-Φήμες για επιστροφή παίκτριας  στην Αθήνα και στρατοδικείο - Λιμενικά Νέα - limenikanea.gr

Επιπλέον εκτιμούσαν ότι η νεαρή καταδρομέας, έχοντας 17 χρόνια υπηρεσία και μάλιστα στις ειδικές δυνάμεις που μετράνε διπλά συντάξιμα, δείχνει να επιδιώκει την έξοδο από το Σώμα και ο θόρυβος γύρω από το θέμα της είναι κάτι που την ευνοεί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]