Άνω Λιόσια: Συνελήφθησαν 12 άτομα μετά την έφοδο σε καταυλισμό Ρομά

21 Σεπτεμβρίου 2024

Άνω Λιόσια: Συνελήφθησαν 12 άτομα μετά την έφοδο σε καταυλισμό Ρομά

Χρυσές λίρες συνολικής αξίας άνω των 300.000ευρώ εντόπισαν οι αστυνομικοί κρυμμένες στο λάστιχο τροχού από καρότσι οικοδομής στο σπίτι 43χρονου

Ειδική αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε εχθές το πρωί σε οικισμό στα Άνω Λιόσια με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση κάθε μορφής παράνομης δραστηριότητας, που έχει καταγραφεί στον εν λόγω οικισμό.

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση στα Άνω Λιόσια

Δώδεκα άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στα Άνω Λιόσια. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατά την επιχείρησή της σε οικισμό, κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 2 πιστόλια και 747 χρυσές λίρες.

Πιο συγκεκριμένα, η επιχείρηση σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν συνολικά 12 άτομα και σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες -κατά περίπτωση- για παράβαση του νόμου περί όπλων, κλοπή και κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

Χρυσές λίρες συνολικής αξίας άνω των τριακοσίων χιλιάδων ευρώ εντόπισαν οι αστυνομικοί κρυμμένες στο λάστιχο τροχού από καρότσι οικοδομής στο σπίτι 43χρονου, στον καταυλισμό των Ρομά στη θέση Αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων

Έφοδος της Αστυνομίας σε καταυλισμό στα Άνω Λιόσια

Συνολικά μέτρησαν 747 λίρες, αξίας άνω των 300.000 ευρώ, οι οποίες θεωρούν ότι αποτελούν λεία από κλοπές και για αυτό πέρασαν χειροπέδες στον 43χρονο και τον γιο του, ενώ αντιμετωπίζουν κατηγορία και για παράβαση τού νόμου περί όπλων, καθώς στο σπίτι τους βρέθηκε και ένα πιστόλι των εννέα χιλιοστών.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εντός του οικισμού:

– 2 πιστόλια με 2 γεμιστήρες,

– 747 χρυσές λίρες,

– 15 φυσίγγια και

– τροχός

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., της Ε.Κ.Α.Μ., της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, της Ο.Ε.Π.Τ.Α. της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, αστυνομικών σκύλων και μη στελεχωμένου αεροσκάφους (drone).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]