Άγαλμα έπεσε στο κεφάλι τουρίστριας και τη σκότωσε

20 Σεπτεμβρίου 2024

Άγαλμα έπεσε στο κεφάλι τουρίστριας και τη σκότωσε

Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει την κοπέλα να περπατά αμέριμνη με τις αποσκευές της στο σοκάκι της Νάπολι και της πέφτει το άγαλμα στο κεφάλι, με ακόμα πιο σοκαριστικό, τον θόρυβο που έκανε το άγαλμα μόλις έπεσε στο πλακόστρωτο..!

Το πιθανότερο σενάριο το άγαλμα να το έριξαν δύο παιδιά από το μπαλκόνι του σπιτιού τους σε κάποιο σοκάκι στη Νάπολι της Ιταλίας, με τις αστυνομικές αρχές να συλλαμβάνουν τους γονείς των δύο παιδιών και να τους απαγγέλουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Ιταλία: Η στιγμή που άγαλμα χτύπησε στο κεφάλι και σκότωσε 30χρονη  τουρίστρια
Θάνατος τουρίστριας στη Νάπολι: Παιδιά πέταξαν από το μπαλκόνι το άγαλμα  που τη χτύπησε | LiFO
Ιταλία: Η στιγμή που άγαλμα χτύπησε στο κεφάλι και σκότωσε 30χρονη  τουρίστρια - Ερευνάται αν το έριξαν παιδιά

Η 30χρονη τουρίστρια από την Πάντοβα, άφησε την τελευταία της πνοή στο σοκάκι της Νάπολι, όταν περπατούσε την Κυριακή στην περιοχή Quartieri Spagnoli, μία από τις πιο δημοφιλείς συνοικίες της περιοχής , όταν ένα άγαλμα που έπεσε από μπαλκόνι τη χτύπησε στο κεφάλι.

Μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένη στο νοσοκομείο στο οποίο κατέληξε χθες (19/9) λόγω των βαρύτατων κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30χρονη είχε ταξιδέψει στην Ιταλία για να γιορτάσει τα γενέθλιά της και κατευθυνόταν στο αεροδρόμιο για να πάρει την πτήση της επιστροφής.

Εργαζόταν ως μάνατζερ για την Prada και σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn, διαχειριζόταν 15 καταστήματα της διάσημης φίρμα στη Γαλλία, το Μονακό και το Βέλγιο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]