1ο Φόρουμ Γυναικείας Επιχειρηματικότητας από την ΣΕΓΕ στη Κομοτηνή

19 Σεπτεμβρίου 2024

1ο Φόρουμ Γυναικείας Επιχειρηματικότητας από την ΣΕΓΕ στη Κομοτηνή

Την διεξαγωγή του πρώτου φόρουμ επιχειρηματικότητας διοργανώνει ο ΣΕΓΕ το τριήμερο 20 -21 και 22 Σεπτεμβρίου στην Κομοτηνή.

O Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (ΣΕΓΕ) σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και με την υποστήριξη του Δήμου Κομοτηνής και των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας ΑΜΘ, διοργανώνει το Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, στην πόλη της Κομοτηνής, 20-21-22 Σεπτεμβρίου 2024.

Στην Κομοτηνή έρχεται το Forum γυναικείας επιχειρηματικότητας | xronos.gr

Το Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας αποτελεί ένα καινοτόμο διαδραστικό εγχείρημα του ΣΕΓΕ, το οποίο απευθύνεται σε γυναίκες που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Στόχος του forum είναι η προώθηση και η ενδυνάμωση της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην περιοχή προσφέροντας ευκαιρίες για δικτύωση, εκπαίδευση και ανταλλαγή εμπειριών.

Ταλαντούχες και δημιουργικές γυναίκες επιχειρηματίες της Περιφέρειας θα έχουν την ευκαιρία ανάδειξης και πώλησης των δημιουργιών τους στην υπαίθρια έκθεση χειροποίητων προϊόντων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσιο του Forum.

Η έκθεση θα έχει διάρκεια τρεις μέρες και θα πραγματοποιηθεί σε υπαίθριο χώρο, δημιουργώντας ένα προσεγμένο και ζωντανό περιβάλλον που θα προσελκύσει επισκέπτες από όλα τα μέρη της ευρύτερης περιοχής της Περιφέρειας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής η συντονίστρια του παραρτήματος Φελίνα Καζάκου στάθηκε στην ανάδειξη των γυναικών επιχειρηματιών της περιφέρειας και στις καινοτόμες πρακτικές που έχουν αναπτύξει.

«Στόχος μας είναι το δημιουργικό πνεύμα που υπάρχει στις γυναίκες της περιφέρειας να πάρει και επιχειρηματική μορφή.

Ως ΣΕΓΕ έχουμε κάνει τις επαφές μας και θέλουμε να καταστήσουμε σαφές προς τις γυναίκες πως θα είμαστε κοντά τους και θα τις στηρίξουμε με όλους τους τρόπους και ειδικά εκεί που υπάρχει σοβαρό θέμα με την προβολή και το μάρκετινγκ. Δεν αποκλείεται να υποστηρίξουμε μελλοντικά και την ίδρυση κάποιας σχολής οικοτεχνίας», υποστήριξε η κ. Καζάκου.

Επι πλέον πρόσθεσε πως το φόρουμ θα θεσμοθετηθεί και θα γίνεται κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη της ΑΜΘ. Παράλληλα με τα σεμινάρια και τα εργαστήρια που θα γίνουν στην αίθουσα «Γεώργιος Παυλίδης» θα τρέχει και έκθεση με χειροποίητες δημιουργίες στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]