Άντρας βούτηξε σε πισίνα και εξαφανίστηκε μπροστά στα μάτια φίλων του(βίντεο)

18 Σεπτεμβρίου 2024

Άντρας βούτηξε σε πισίνα και εξαφανίστηκε μπροστά στα μάτια φίλων του(βίντεο)

Ένα παράξενο περιστατικό έχει αφήσει άφωνους τους φίλους και το διαδίκτυο καθώς ο άντρας είναι άφαντος αφήνοντας πίσω του ερωτήματα για το που πήγε.. και τελικά μήπως κρύβει κάτι άλλο η εξαφάνιση;

Η φυσική πισίνα που βούτηξε ήταν πολύ μικρών διαστάσεων και καθώς φαίνεται στο βίντεο δεν υπάρχει κανένα σημείο διαφυγής κάτι που έχει αφήσει ανάστατους τους φίλους του και το διαδίκτυο..

eksafanisi

Το βίντεο, το οποίο έχει κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει έναν άνδρα αγνώστων στοιχείων να κατεβαίνει από μια χαμηλή βραχώδη πλαγιά σε μια φαινομενικά μικρή πισίνα που αναβλύζει δίπλα σε έναν καταρράκτη, να βουτάει μπροστά στα μάτια των φίλων του και να εξαφανίζεται καθώς πολλοί ήταν αυτοί που παρακολουθούσαν και δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν.

Βέβαια με μια πιο προσεχτική ματιά θα διαπιστώσει κανείς ότι οι φίλοι του στο βίντεο, απόφάσισαν πάρα πολύ γρήγορα να αρχίσουν να τον αναζητούν… με το που έπεσε αμέσως άρχισαν να φωνάζουν, πράγμα που κάνει τους δύσπιστους να αναρωτιούνται αν όλο αυτό είναι ένα κόλπο για περισσότερα κλικ..!!

Και αυτό γιατί με το που έπεσε η κάμερα εστίαζε πολύ κοντά στην πισινούλα.. και δεν φαινόταν τι γίνεται πίσω από τις κοπέλες που ούρλιαζαν.. και πολλές φορές, κάτι τέτοιες μικρές τρύπες έχουν μια διέξοδο..

Οπότε όλο αυτό θα μπορούσε να είναι ένα καλοστημένο αστείο.. το οποίο και εμείς το ευχόμαστε..

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]