Στη φυλακή ο 46χρονος που παρέσυρε μεθυσμένος ζευγάρι και το παιδί τους(βίντεο)

14 Σεπτεμβρίου 2024

Στη φυλακή ο 46χρονος που παρέσυρε μεθυσμένος ζευγάρι και το παιδί τους(βίντεο)

Είχε εντοπισθεί όχι μια αλλά 5φορές να οδηγεί μεθυσμένος. Στην απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας υποστήριξε ότι δεν έτρεχε!

Στην φυλακή οδηγήθηκε ο 46χρονος, που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και παρέσυρε ένα ζευγάρι που περπατούσε μαζί με το 2 ετών παιδί του, στην περιοχή της Θέρμης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στην ανακρίτρια ότι είχε πιεί μόνο ένα ποτήρι τσίπουρο με το φαγητό, όμως δεν έτρεχε. Το σημείο που έγινε η παράσυρση είναι επικίνδυνο, πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως στις δύο μετρήσεις που υποβλήθηκε με τη μέθοδο της αιμοληψίας ανιχνεύθηκε αλκοόλ που υπερβαίνει τα επιτρεπτά όρια.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη τριών ατόμων, καθώς και για σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή.

Στη φυλακή ο 46χρονος οδηγός που παρέσυρε γονείς και παιδί στη  Θεσσαλονίκη... | Ελλάδα Ειδήσεις
Στη φυλακή ο 46χρονος που παρέσυρε οικογένεια – Πέντε φορές είχε εντοπιστεί  να οδηγεί μεθυσμένος | zarpanews.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 46χρονος οδηγούσε αφού πρώτα είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, τα τελευταία χρόνια, έχει εντοπιστεί από την ΕΛ.ΑΣ. τουλάχιστον πέντε φορές να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν ότι στις τέσσερις από τις πέντε φορές έχει γίνει και προσωρινή αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδήγησης.

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής, η 34χρονη έχασε το έμβρυο που κυοφορούσε στον πέμπτο μήνα .

Σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο, η γυναίκα, η οποία ήταν στον πέμπτο μήνα κύησης και νοσηλεύεται στο Παπαγεωργίου, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση η οποία ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι.

Το χειρουργείο κρίθηκε απαραίτητο καθώς είχε διαπιστωθεί ότι ήταν νεκρό το έμβρυο που κυοφορούσε και αποφασίστηκε η επέμβαση για τον τερματισμό της κύησης και την αφαίρεση του εμβρύου από τη μήτρα.

Η γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου, όπως και ο 37χρονος σύζυγός της, ενώ το ανήλικο παιδί τους βρίσκεται στην παιδοχειρουργική κλινική, εκτός κινδύνου ζωής.

Μετά την απώλεια του εμβρύου αναμένεται να ασκηθεί συμπληρωματική δίωξη εις βάρος του 46χρονου οδηγού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]