Τα Μουσικά σχήματα 2024 – 2025 για τον χειμώνα που έρχεται

13 Σεπτεμβρίου 2024

Τα Μουσικά σχήματα 2024 – 2025 για τον χειμώνα που έρχεται

Προτάσεις για μουσική διασκέδαση στην Αθηναϊκή νυχτερινή ζωή

Το καλοκαίρι, η θάλασσα, και οι βόλτες στις παραλίες σιγά-σιγά δίνουν την θέση τους σε διάσημους καλλιτέχνες και νέα ταλέντα που παίρνουν θέση στα μουσικά σχήματα των διακεκριμένων μουσικών μαγαζιών της Αθήνας , υποσχόμενοι μοναδικές μουσικές εμπειρίες..

Ο φετινός μουσικός χειμώνας θα έχει από όλα, μουσικά σχήματα που θα διατηρηθούν από τα παλιά αλλά και μεγάλες εκπλήξεις που σίγουρα περιμένουν να δει και προπάντων να ακούσει ο κόσμος που ανυπομονεί να κατακλύσει για άλλη μια χρονιά τις πίστες..

Η καλλιτεχνική συνεργασία που θα συζητηθεί πολύ είναι αυτή του Αντώνη Ρέμου με την Δέσποινα Βανδή. Οι δυο καλλιτέχνες, θα συναντηθούν στο ΝΟΧ, που θα λειτουργεί και τις καθημερινές, καθώς

Αντώνης Ρέμος – Δέσποινα Βανδή: Η πιο «καυτή» συνεργασία της νέας σεζόν

Κάθε Τετάρτη θα ανεβαίνει στην πίστα η μία και μοναδική Μαρινέλλα για να μας ταξιδεύει με τη φωνή της και τα τραγούδια της, ενώ

Μαρινέλλα: «Άφωνες κάνουν καριέρα με στρινγκ και playback» | in.gr

οι Πέμπτες στο ΝΟΧ ανήκουν στο pop icon, τη… «Fuego» Ελένη Φουρέιρα.

Στο Hotel Ερμού για άλλη μια χρονιά και η απόλυτη σταρ της ελληνικής μουσικής σκηνής, η Άννα Βίσση, η οποία γεμίζει ασφυκτικά εδώ και χρόνια το μαγαζί της Πειραιώς.

Anna Vissi Official - YouTube

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, τα «σίγουρα λεφτά» στη διασκέδαση μαζί με την Λένα Ζευγαρα, θα μας κρατάνε συντροφιά από τον Σεπτέμβριο στο FANTASIA

Φωταέριο | Μαζωνάκης | Τιμές - Τηλέφωνο - Κράτηση ☎️

Τη σκυτάλη από τον Γιώργο Μαζωνάκη θα πάρει λίγους μήνες μετά και μετά το πέρασμα του από τη Θεσσαλονίκη, ο Νίκος Οικoνομόπουλος.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, που σημειώνει τεράστια επιτυχία, θα βρεθεί για μια ακόμη φορά στην παραλιακή και στο VogClub Athens, μαζί με την Ρία Ελληνίδου για να κλείσουν μαζί μια πετυχημένη καλοκαιρινή σεζόν μαζί τους και ο Χρήστος Σαντικάϊ, και στην συνέχεια θα αλλάξει το σχήμα, έτσι αυτή τη σεζόν θα έχει μαζί του στην πίστα την Ήβη Αδάμου.

Ο Γιώργος Σαμπάνης και ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, ο Γιώργος Κακοσαίος, που ανεβαίνει τάχιστα θα είναι μαζί στο Βοτανικό και μαζί τους θα είναι η ανερχόμενη Φαίη Θεοχάρη.

Ο Νίκος Βέρτης μαζί με την Ζόζεφιν ξεκινούν πρώτοι στο Yton.

Ο Νίκος Απέργης και ο Θοδωρής Φέρρης συνεχίζουν κανονικά, στο Ποσειδώνιο όπου θα δούμε για μια ακόμη σεζόν το καλλιτεχνικό δίδυμο που έχει «γράψει» στην καρδιά των θαμώνων του.

Στο Τokyo συνεχίζει και φέτος η ταλαντούχα Ιουλία Καλλιμάνη, που κάνει θραύση στη νεολαία.

Στην Αυτοκίνηση θα δούμε, κατά πάσα πιθανότητα το σχήμα Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς. Το αγαπημένο καλλιτεχνικό ζευγάρι στη ζωή και τη μουσική θα μας κρατήσει συντροφιά με όλες τις επιτυχίες του. Υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμη αλλά είναι σε καλό σημείο οι συζητήσεις. 

Ο Σάκης Ρουβάς θα δώσει πνοή στο Cabaret για βραδιές χορευτικές και μαγικές.

Τα σχήματα στα νυχτερινά κέντρα για το χειμώνα 2015-2016 - Newsbeast

Ένα νέο, υπερσύγχρονο κέντρο ανοίγει, όπως λέγεται στην καλλιτεχνική αγορά, στα Βόρεια αυτή τη σεζόν-και το όνομα αυτού, “Θέαμα” . Ποδαρικό σε αυτή τη νέα πίστα προδιαγραφών, θα κάνουν η εκρηκτική Πάολα, ο Χρήστος Μενιδιάτης αλλά και ο Νίνο.

Η Πάολα ακυρώνει όλες τις εμφανίσεις της για λόγους υγείας! - iRafina

Στην Άνοδο θα δούμε τον Γιάννη Πλούταρχο μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο σε ένα λαικό σχήμα που αναμένεται να έχει το κοινό του.

Στο Romeo θα συνεχίσουν να ανεβάζουν τον πήχη της διασκέδασης η Έλλη Κοκκίνου και ο αιώνιος έφηβος Λευτέρης Πανταζής, ενώ

στο Mezzo θα δούμε Τετάρτες και Σάββατα την Πέγκυ Ζήνα και τον Αναστάσιο Ράμμο.

Στο Έναστρον θα δούμε από τέλη Νοεμβρίου τις Μέλισσες, το λατρεμένο και αγαπημένο της νεολαίας μας και όχι μόνο.

ΜΕΛΙSSES - YouTube

Ακόμη υπάρχουν συζητήσεις για το πλαισίωμα και έντονα ακούγεται το όνομα της Έλενας Παπαρίζου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, θα βρεθεί ξανά στην Ακτή Πειραιώς, και στο πλευρό της θα έχει την ανερχόμενη Αναστασία, που πυρπολεί τις καρδιές της νεολαίας.

Μένει να δούμε τι θα κάνει ο Πάνος Κιάμος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός που είναι περιζήτητος στην επιχειρηματική πιάτσα.

Πηγή: newspistol.gr 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]