Ξεκίνησε η αναζήτηση των 3 βασικών χαρακτήρων της σειράς Harry Potter

12 Σεπτεμβρίου 2024

Ξεκίνησε η αναζήτηση των 3 βασικών χαρακτήρων της σειράς Harry Potter

Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν ένα βίντεο διάρκειας έως 30 δευτερολέπτων, στο οποίο θα διαβάζουν μια μικρή ιστορία ή ποίημα (εκτός από κάτι σχετικό με τον Harry Potter), στη «δική τους προφορά»

Το HBO ξεκίνησε την αναζήτηση για τον επόμενο Harry PotterΡον Γουέσλι και Ερμιόνη Γκρέιντζερ, με το στούντιο να δημοσιεύει ένα ανοιχτό κάλεσμα για κάστινγκ για την επερχόμενη τηλεοπτική του μεταφορά.

Harry Potter: Οι πρωταγωνιστές 20 χρόνια μετά - Radar.gr | Radar.gr

Το κάλεσμα αναζητά παιδιά που θα είναι ηλικίας 9 έως 11 ετών τον Απρίλιο του 2025. Θα περάσουν από οντισιόν για να υποδυθούν τον νεαρό μάγο και τους δύο φίλους του, καθώς θα ζήσουν περιπέτειες ενηλικίωσης και θα πολεμήσουν το κακό στη Σχολή Μαγείας του Χόγκουαρτς.

Όπως αναφέρεται στο κάλεσμα, στις αιτήσεις των υποψήφιων νέων ηθοποιών, παιδιά ηλικίας 9-11 που διαμένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο ή την Ιρλανδία, δεν χρειάζεται να γίνεται καμία αναφορά στην εθνικότητα, την αναπηρία, τη φυλή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή σε οποιαδήποτε άλλη κατηγορία ατόμων που προστατεύεται από τον νόμο, «εκτός αν αναφέρεται ρητά».

Ο Harry Potter και το μαγικό κανάλι... μόνο στη Nova

Τα γυρίσματα της σειράς Harry Potter θα αρχίσουν την Άνοιξη του 2025, με στόχο να κάνει πρεμιέρα το 2026 και απώτερο σκοπό, η σειρά να διαρκέσει μια δεκαετία, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί αν αυτό σημαίνει 10 σεζόν ή απλά μια 10ετή διάρκεια για τη σειρά.

Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν ένα βίντεο διάρκειας έως 30 δευτερολέπτων, στο οποίο θα διαβάζουν μια μικρή ιστορία ή ποίημα (εκτός από κάτι σχετικό με τον Harry Potter), στη «δική τους προφορά».

Σε ένα δεύτερο βίντεο, διάρκειας έως ενός λεπτού, ο υποψήφιος καλείται να «μας πει λίγα πράγματα για τον εαυτό του» και να περιγράψει «ένα μέλος της οικογένειας, έναν φίλο ή ένα κατοικίδιο με το οποίο είναι ιδιαίτερα κοντά».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]