Άφωνοι όλοι με την ατάκα του Πορτοσάλτε στο αέρα «Μητσοτάκη “μαμιέσαι” και μας καις»(βίντεο)

12 Σεπτεμβρίου 2024

Άφωνοι όλοι με την ατάκα του Πορτοσάλτε στο αέρα «Μητσοτάκη “μαμιέσαι” και μας καις»

Ο Πορτοσάλτε επανέλαβε τη φράση δύο φορές και η Μαρία Αναστασοπούλου έμεινε κόκκαλο..!

Viral έγινε η ατάκα του Άρη Πορτοσάλτε που ξεστόμισε σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Live Υοu» αφήνοντας άφωνη ακόμα και την συμπαρουσιάστρια του Μαρία Αναστασοπούλου..

Ο Άρης Πορτοσάλτε θέλοντας να συγκρίνει τη νοοτροπία των Αμερικανών με τις αντιδράσεις των Ελλήνων πολιτών σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών.

Και εμμέσως πλην σαφώς θέλησε να ασκήσει κριτική στους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μετά τις φωτιές στην Εύβοια διακινούσαν το γνωστό σύνθημα κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Άρης Πορτοσάλτε: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ανάβει ένα κεράκι που έχει  αυτούς τους πολιτικούς αντιπάλους»

«Καίγεται το σύμπαν εκεί και μισή κουβέντα δεν είπαν οι δύο, δηλαδή δεν είπε ο Τραμπ “Μπάιντεν καις την Αμερική όπως λέμε εδώ στην Ελλάδα “Μητσοτάκη μας καις”», είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

Και συνέχισε ο Άρης Πορτοσάλτε:

«Το Μητσοτάκη μας καις είναι ωραίο σύνθημα, το “Μητσοτάκη μαμ@σαι και μας καις”» ενώ αναφέρθηκε στο σύνθημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που είδε γραμμένο σε τοίχο στη Βιέννη.

«Ωραία, θα πάει καλά σήμερα από ό,τι καταλαβαίνω», απάντησε προσπαθώντας να διακωμωδήσει η Μαρία Ανασταστοπούλου.

«Με συγχωρείτε, εγώ το λέω; Εγώ το είδα σε τοίχο της Βιέννης γραμμένο. Πήγε ο άλλος εκδρομή στη Βιέννη και πήγε σε τοίχο και έγραψε “Μητσοτάκη μαμ@σαι”»,

είπε κλείνοντας ο Άρης Πορτοσάλτε, με την παρουσιάστρια να απαντά «αγαπητό Luben, έχετε δουλειά για σήμερα, είμαστε οκ κλείσαμε».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]