Μετακινήθηκε ο καταπέλτης πλοίου – Έπεσαν στη θάλασσα αντικείμενα και βαλίτσες

12 Σεπτεμβρίου 2024

Μετακινήθηκε ο καταπέλτης πλοίου – Έπεσαν στη θάλασσα αντικείμενα και βαλίτσες

Ένα ακόμα ατύχημα με τον καταπέλτη του πλοίου, σημειώθηκε αυτή τη φορά στο λιμάνι της Μυκόνου, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα κάποιοι επιβάτες, ευτυχώς , να τραυματιστούν ελαφρά.

Το ναυτικό ατύχημα συνέβη κατά την ώρα της επιβίβασης στο πλοίο το οποίο είχε κάνει μια στάση στο λιμάνι της Μυκόνου και είχε προορισμό το λιμάνι της Πάρου, όταν αρχικά μετακινήθηκε ο ένας από τους κάβους και στη συνέχεια ο καταπέλτης, με αποτέλεσμα κάποια αντικείμενα των επιβατών, όπως βαλίτσες, να βρεθούν στη θάλασσα, ενώ κάποιοι από τους ταξιδιώτες υπέστησαν ελαφρούς τραυματισμούς από την σύγκρουση του πλοίου στην προβλήτα.

Το ταχύπλοο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Πειραιά για Σύρο-Τήνο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο και επιστροφή. Το πλοίο παραμένει στο λιμάνι της Μυκόνου μέχρι να προσκομιστεί βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Ήδη οι αρχές προχώρησαν σε «δέσμευση» του πλοίου προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι, ενώ σχηματίζεται δικογραφία κατ΄ εντολή του εισαγγελέα προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια του ατυχήματος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]