Γυναίκα παρέσυρε, χτύπησε και πάτησε με το αυτοκίνητο της 4φορές, μετανάστη από την Αλγερία (βίντεο)

11 Σεπτεμβρίου 2024

Γυναίκα παρέσυρε, χτύπησε και πάτησε με το αυτοκίνητο της 4φορές, μετανάστη από την Αλγερία (βίντεο)

Σοκ επικρατεί στη Βιαρέτζιο στην Ιταλία μετά τη φρικιαστική δολοφονία μετανάστη από Ιταλίδα επιχειρηματία, η οποία τον πάτησε με το αμάξι σκοτώνοντας τον.

Μια επιχειρηματίας από το Βιαρέτζιο, η Σίνθια Νταλ Πίνο, παρέσυρε και σκότωσε τον Σαΐντ Μαλκούν με το SUV της, γιατί της έκλεψε την τσάντα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η 65χρονη στους αστυνομικούς, ο άνδρας της έκλεψε τη τσάντα και στη συνέχεια διέφυγε. Η Νταλ Πίνο τον κυνήγησε με το αυτοκίνητό τη, τον εντόπισε και στη συνέχεια του επιτέθηκε με φονικό όπλο το όχημά της.

Όπως θα δείτε και στο συγκλονιστικό βίντεο, η 65χρονη κυνηγάει τον 47χρονο μετανάστη, καθώς αυτός της έκλεψε την τσάντα. Αφού τον προλαβαίνει τον πατάει ρίχνοντας τον κάτω.

Αφού τον συνέθλιψε, η 65χρονη βγήκε από το όχημά της, πήρε τη τσάντα της κι έπειτα αποχώρησε.

Δεν μένει όμως εκεί, καθώς συνεχίζει να κουνάει το αυτοκίνητο πάνω απ’ το σώμα του συνθλίβοντας τον και στερώντας του τη ζωή.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στα μέσα της Ιταλίας ο 47χρονος είχε ιστορικό κλοπών, ενώ δεν κατείχε άδεια παραμονής.

Η ίδια δήλωσε στις αρχές ότι το θύμα την απείλησε με μαχαίρι αλλά κάτι τέτοιο δεν φάνηκε καθώς δεν υπήρχε κανένα αιχμηρό αντικείμενο στο σημείο. Η 65χρονη κατηγορείται για δολοφονία από πρόθεση, με τις αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες τους.

Λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη και στους αστυνομικούς είπε ότι δεν είχε την πρόθεση να τον σκοτώσει, ωστόσο η τσάντα είχε μέσα σημαντικά έγγραφα.

Ιταλία: Γυναίκα συνθλίβει με το SUV της μετανάστη που της είχε πάρει  νωρίτερα την τσάντα | Pride.gr
Ιταλία

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]