Τσιτσιπάς: Γιόρτασε τα γενέθλια του – Αισθητή η απουσία του πατέρα του (βίντεο)

14 Αυγούστου 2024

Τσιτσιπάς: Γιόρτασε τα γενέθλια του – Αισθητή η απουσία του πατέρα του

Έγινε 26 και τα γιόρτασε χωρίς τον πατέρα του στο πλευρό του. Η ανάρτηση της αδερφή του και ο νέος προπονητής που είναι δίπλα του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε γενέθλια την περασμένη Δευτέρα και φυσικά τα γιόρτασε στο Σινσινάτι, στις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται αυτή την περίοδο, χωρίς όμως την παρουσία του πατέρα του.

Ο Έλληνας τενίστας, που βρίσκεται εκεί για να παίξει στο Μάστερς που είναι ο προάγγελος του US Open, όπου οι διοργανωτές του τουρνουά του επιφύλασσαν μια έκπληξη.

Του έβγαλαν μια τούρτα με τρία κεράκια, την οποία του πήγε η μητέρα του, η μητέρα του, Γιούλια, η οποία τον αγκάλιασε και του ευχήθηκε να τα εκατοστήσει, ενώ παρούσα στην τελετή ήταν και η κοπέλα του, Πάουλα Μπαντόσα.

Αν και ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε γενέθλια, σε αυτό το μίνι πάρτι έκπληξη δεν βρισκόταν ο πατέρας του., καθώς τις προηγούμενες ημέρες ο τενίστας είχε ένα άγριο ξέσπασμα στο Μόντρεαλ εναντίον του πατέρα του και μέχρι πρότινος προπονητή του. Λίγες μέρες μετά, στα γενέθλιά του, η απουσία του πατέρα του προκαλεί αίσθηση.

Ασταμάτητος ο Τσιτσιπάς: Νέα φραστική επίθεση στον πατέρα του - "Δεν  είναι... | Αθλητικά Ειδήσεις

Αυτή τη φορά ήταν το κερασάκι στην τούρτα με τη συνεργασία του με τον πατέρα του ως προπονητή να λήγει άδοξα!

Ο 26χρονος πλέον τενίστας, που έλυσε την επαγγελματική σχέση με τον πατέρα του, έχει τονίσει, βέβαια, στην ανακοίνωση του ότι ο Απόστολος θα συνεχίσει να ταξιδεύει μαζί του για τους αγώνες του, απλά ως πατέρας του και όχι ως προπονητής του.

Μετά τη διακοπή της επαγγελματικής συνεργασίας με τον Απόστολο Τσιτσιπά, ο Έλληνας τενίστας χρειαζόταν άμεσα έναν προπονητή και επέλεξε τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, ο οποίος και ήταν αρχηγός της εθνικής ομάδας στο Davis Cup και ο προπονητής της Ολυμπιακής ομάδας του τένις στο Παρίσι.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει ταξιδέψει μαζί του στο Σινσινάτι και όπως όλα δείχνουν θα είναι δίπλα του στο American Tour μέχρι και το US Open. Οι δυο τους προπονούνται προς το παρόν μαζί, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς ψάχνει για έναν πιο μόνιμο προπονητή.

Η αδελφή του, Ελισάβετ, θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από τα social media της για τα υβριστικά σχόλια που έχουν ακουστεί όλο αυτόν τον καιρό τόσο για τον αδελφό της όσο και τον πατέρα της.

«Είναι κρίμα που ψάχνετε πάντα εύκολους στόχους για να βγάλετε τη χολή σας ρε παιδιά.

Πάντα μας φταίνε αυτά που δεν έχουν καμία σημασία όπως το τένις, το ποδόσφαιρο, τα ριάλιτι, τι είπε ο ένας, αν χώρισε ο άλλος, τι έφαγε η άλλη και άμα χέστηκαν όλοι μαζί.

Φανατιζόμαστε με ηλίθια πράγματα αντί να δούμε την ουσία.

Τόσα χρόνια στο ίδιο έργο θεατές. Κάηκαν όλοι οι πνεύμονες της Αθήνας. Εδώ δε σας βλέπω όμως να στοχοποιείτε ούτε να μιλάτε ονομαστικά. Λίγοι το κάνουν και έχουν τα έντερα.

Οι ξένοι αγαπάνε πιο πολύ τη χώρα μας από εμάς τους ίδιους. Ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου, αλλά εκεί εμείς, το χαβά μας.

Να τρωγόμαστε μεταξύ μας και να θέλουμε ξένους βασιλιάδες»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]